Search results

  1. batagolek

    Dalam Negara Pengasas Dnars malu anak Melayu jadi pencuri

    yang penuh kat jel kajang n taiping pun MELAYU ... sedih
  2. batagolek

    Siapakah anda?

    Nama penuh : Wan Faizol Umur : 37 (2017) Jantina: L Status: M Pekerjaan: Cikgu N Entrepenuer Berapa tahun involve dlm bisnes internet : sejak 2000 Lokasi : taiping Laman web : None Gambar terkini : Seperti Avatar
  3. batagolek

    Baby Aisya

    xdak dah pon web ni..ape cer ? xdan nk masuk
  4. batagolek

    Mana yang lebih menguntungkan dan berisiko rendah?

    inilah dia mentaliti melayu nak yang untung ..nak yg rendah risiko ... beli buku refund ... bukan nak study btol2 ... sudahnya semua benda nak buat ... nak cari jalan paling mudah n cepat nak kaya sampai bila la anak bangsa aku nak jadi camni
  5. batagolek

    Tudung online!

    sekejap tudung ...sekejap sms ..sekejap mail order ... macam2 idea nak buat ...last2 satu pun tak buat buang dulu sifat2 negatif dalam diri kalo nak berjaya ... kita kalo nak berjaya jangan banyak cari musuh , tapi banyak kena berkawan sebab itulah dari dulu smpai skang, hidup tak ke mana...
  6. batagolek

    Bisnes Berasaskan Sms?

    hidup kalo nak asyik cari jalan pintas aje nak kaya memang tak akan kaya lah .... beli buku pun refund ... tenet slow sket pun nak kecoh report bagai buat keja biasa sudah lah ... jalan keusahawanan ni mmg penuh pancaroba ...
  7. batagolek

    Pembatalan Akaun Streamyx

    hidup ni kalo asyik nak salahkan orang lain, salah itu salah ini ...sampai bila pun tak ke mana itu je pesan saya ... belajar utk terima kelemahan orang lain jgn kondem kutuk aibkan orang aje ini masa diorang ...masa kita nanti , camana ?
  8. batagolek

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    kekeke ..seme dah kaya raya ni ... stok simpan makan sorang2 nih ...kekekeke
  9. batagolek

    Cara Senang Whatsapp Tanpa Perlu Save No Telefon

    tepeng duk area mana bro ? bleh ngeteh skali
  10. batagolek

    Nak lepas geram!!!!!!!

    kalo hidup nak komplen aje itu tak kena ini tak kena sampai bila pun duk tara tu je la
  11. batagolek

    Hamidan Salihen penipu???

    mentaliti melayu tak leh blah orang dah tolong bagi idea nak start jual idea jual ilmu kat media2 yg ada di luar sana beli - komplen - refund sampai bila pun tak akan kaya la dik ko nak orang suap 100% benda kat ko ko nak orang tolong semua buat semua utk ko bayar rm50 aje ..nak suruh...
  12. batagolek

    Bagaimana cari wang segera?

    senang aje nak iklan tanpa bajet tapi tak targetted le ... nak ke ?
  13. batagolek

    Kuasa Pasar Malam....

    kalo ada demand tiada salah utk di supplykan
  14. batagolek

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    takdak habih dah member2 lama ... ke mana mereka semua ?
  15. batagolek

    Kuasa Pasar Malam....

    insyaAllah ebook pasar malam dalam pembikinan ..sapa2 yg nak book dulu pun boleh ..
  16. batagolek

    [MY JOURNAL] - USD$2000.00 Sebulan Dengan Clickbank! (4 bulan target)

    salam TT ..camana dgn progress work ? ok ke tu ?
  17. batagolek

    [Motivasi + Live Proven Method] Speed Adsense in House

    tetiba bump into this thread ...camana dgn ahli SA yg masih aktif ? adakah anda masih aktif berbisnes ?
  18. batagolek

    Ini gua punya story

    semoga menjadi inspirasi kepada semua wangcybers
  19. batagolek

    Tips mudah mulakan bisnes online

    mantap sharing nih... semoga dpt tlg members kt sini
  20. batagolek

    Salam perkenalan dari owner baru wangcyber

    salam tokey ..rasanya nak kena revamped balik forum ni spy ramai lagi masuk n memeriahkan lagi maybe buat contest n umumkan di fb insta n wasap ...otai2 lama pun for sure akan mai balik
Top