Search results

  1. batagolek

    Adword Internal Error ..ada sape2 tahu?

    Salam...aduyai pagi ni saya cuba tambah fund dalam adwords tak boleh plak masuk ke payment MEPS FPX ...asyik kuar INTERNAL ERROR aje aduyai taK TAHU nak mengadu kat sapa dah ...ada sesapa experience the same problem tak ari ni ?? aduyai....tensen tensen tensen !!!
  2. batagolek

    Boleh caya ke ni ?

    http://www.duitmoney.com/overdraft-od-asb-teknik-gandakan-wang-simpanan-anda-id174/ sori lah, sy malas nk copy paste kt sini...u all baca dulu n kita semua diskus sebab benda ni dah mula merebak satu mesia, especially orang2 LHDN yg berdisiplin ( geng2 GAY )... depa cakap, nak buat benda ni...
  3. batagolek

    Beautiful nara ...diam diam ubi berisi, otai 100%

    enuff talk guys.. http://beautifulnara.com/statistikpelawat-beautifulnara-bulan-ogos-2009/ baca aje kat situ ....congrats to him ...wah masa Speed Adsense, nampak cool dan low profile aje, tapi amik ko ...hehehe...supaya warga WC lain pun dapat motivasi ...chaiyokk !!!
  4. batagolek

    Semua Pelaburan adalah SCAM !!

    Salam semua..dah lama sy tak contribute di WC...dek kerana 2-3 bulan lepas, ramai jugak yang gigit jari, kononnya 'melabur' dan pelaburan tu akhirnya TEWAS...bolehlah baca 79 quotes by Warren Buffet ni utk ilmu pelaburan asas .. pelabur terkaya di dunia la kot dia ni ...
  5. batagolek

    Soalan Temuduga Kerja Google

    1. How many golf balls can fit in a school bus? 2. You are shrunk to the height of a nickel and your mass is proportionally reduced so as to maintain your original density. You are then thrown into an empty glass blender. The blades will start moving in 60 seconds. What do you do? 3. How much...
  6. batagolek

    Sapa Pi Bukit Jalil Besok ?

    Salam seme...just nk tanya...sapa pi bukit jalil besok ?? buat mini gath ok gak ye tak ? sambil2 tgk bola...hehe
  7. batagolek

    PPSMI dan 21st Century Education ...

    salam, skang ni tengah panas diperkatakan tentang PPSMI ... ok..cuba kita lapangkan dada sekejap dan cuba kita relatekan PPSMI dengan 21st century education saya tahu ramai educators kat sini ... boleh saling diskus ...tq
  8. batagolek

    Case Study AwSurveys 2009

    ok..aku nak share ngan korang kat sini..aku baru aje register Awsurveys tadi pukul 7 ..dalam 3 jam ajelepas tu aku check balik,tapi aku buat promosi 'gila kentang' dari jam 8-9 lah dulu, aku dah dapat $5 ..hehe..adoii...kalah adsense aku ni... ada kat attachment..insyaAllah aku akan terus...
  9. batagolek

    SPAM di PM Wangcyber ...xrumer ke hape ?

    Assalamualaikum wbt kepada semua, baru aje saya nak active di WC, bukak2 PM dah ada orang SPAM dah di PM ni dia barangnya..: apo lah, first post lak tu ..nampaknya dah start nak mencemari WC dgn anasir yg tak elok assalamualaikum dan salam sejahtera minta maaf menganggu iklan sekejap...
  10. batagolek

    Siapa Alan Liew ?

    Assalamualaikum semua, Salam Ramadhan dan salam aidilfitri diucapkan.. Hamba nak bertanya, siapakah IM Malaysia bernama Alan Liew ? adakah dia LCF ? nampaknya begitu otai sekali beliau ranking utk keyword Make Money Online dan merupakan Malaysian...
  11. batagolek

    $70 k hanya dgn Myspace Layout, umur 17 thn

    Antara sedutan artikel : Her numbers are indeed impressive. 17 years old high school dropout. Made more than $1 million. Earns as much as $70K a month. Owns a website that attracts more than 7 million monthly visitors and 60 million page views. more story kat blog saya ;) interesting read...
  12. batagolek

    Jutawan Kerepek Online ?

    Saya terbaca penulisan razzi armansur tu, kerap kali dia sebut/kutuk pasal jual kerepek sec online boleh jadi jutawan ? sape yg dia maksudkan tu ? serius blank..sape yg dok jual kerepek tu ?
  13. batagolek

    Spiderman 3 best ? cuba tengok ni, kelakar..

    http://www.youtube.com/watch?v=X8FE5L55e9o hehe, ganas btol konsep spiderman ni, tapi US tak apply..
  14. batagolek

    Ntah apa apa mamat ni...konfius btol

    saya rasa sedih dan hiba bila tengok video ni...hu hu http://www.youtube.com/watch?v=X8FE5L55e9o
  15. batagolek

    Reseller Web Hosting paling best ?

    Assalamualaikum wbt, Saya ingin tahu pendapat kawan2 semua, reseller web hosting yang best dan paling boleh diharap... Harga tak jadi masalah janji khidmat tahunan memuaskan dan tak banyak beronal Advance Thanks utk semua ;)
  16. batagolek

    Bisnes ini wajar dicontohi

    saya terkejut dan insaf bila tgk site ni..kpd tuan punya site, sy mmg tabik spring..true entrepenuer http://www.kahwin.net/shopdisplayproducts.asp?id=32&cat=Gubahan+Rama-rama
  17. batagolek

    Brainstorm Generator ?

    Assalamualaikum wbt warga WC, ada sesapa pernah guna brainstorm generator tak ? dan sesapa yg terer bahasa cina, boleh tak translate pdf ni utk info warga WC http://www.1biz-insights.com/temp/gismain.pdf thanks
  18. batagolek

    Mini site paling sempoi + simple + hype free..ada berani ka ?

    inilah contoh mini site paling sempoi + simple + hype free yg aku jumpa hari ni...pergh... http://www.youchandoit.com/ Malaysia Boleh ! ( giler ah copywriting patrick, kt ner dia dapat aura camtu ? )
  19. batagolek

    Hadiah utk WC members..

    ni haa..hadiah...tak tahulah maybe ramai yg belum lahir lagi kot time ni...enjoy the memories... http://www.youtube.com/watch?v=7o6M4M2Yu0Q http://www.youtube.com/watch?v=FuppRPWS8ic http://www.youtube.com/watch?v=XXoWGqjXB-U http://www.youtube.com/watch?v=022ZHpvu4g0
Top