Search results

  1. Apeh

    >>>>Navbar Blogspot Xleh Buang <<<<

    tolong aku .. cemana nak buang navbar. sebab aku dah buat jadik html biase. http://hidupberaniuntukgagal.blogspot.com/ test test test .. xleh jugak.adeh. thanks.
  2. Apeh

    List Web 2.0

    Just nak tahu sesape ader list utk web 2.0 spt: www.fannation.com www.allvoices.com bukan blog spt: wordpress.com blog.com blogger.com lagi byk lagi bagus.hehe :D
  3. Apeh

    Jenaka - 1000 dalam 1

    Just nk share jenaka lawak komedi nie .. :D http://www.youtube.com/watch?v=g40s-BVluW4 Selamat bergelak tawa :p
  4. Apeh

    Oh Ayah!

    Seorang pemuda yang sedang berada di tahun akhir pengajiannya mengharapkan sebuah kereta sport daripada ayahnya…lantas, si pemuda memberitahu hajatnya kepada ayahnya, seorang hartawan yang ternama…si ayah hanya tersenyum… si anak bertambah yakin, andai keputusan peperiksaannya begitu cemerlang...
  5. Apeh

    Ramalan Cuaca Esok Hari!!!

    Berita Bernama Apeh melapor'kan.Ramalan cuaca besok hari ... "Siang dijangka cerah,malam dijangka gelap" Terima Kasih.
  6. Apeh

    Nak KAHWIN? Bace Nih!!!

    Especially to people who are about to get married #CASE 1 Getting married is like going to a restaurant with friends. You order what you want, then when you see what the other fellow has, you wish you had ordered that. #CASE 2 At the cocktail party, one woman said to another, "Aren't you...
  7. Apeh

    Kisah Benar Warga WC

    Pada suatu petang sepasang teruna dan dara warga WC duduk di bawah sepohon pokok sambil menikmati suasana indah di tepi pantai port dickson. Dara : Abang sayang tak kek den..?? Teruna : Dah tontulah sayang..apo hal eh pulak tanyo nih..? Dara : Sajo, yo... abangggg. .eden ado satu toka...
  8. Apeh

    Google Page Rank No More (Betoi ker?)

    Aku copy paste drp DP.Jom bincangkan ....
  9. Apeh

    Directory Submission Service [Sape Buat?]

    Just nk taw sape buat servis nie.Boleh letak detail kt thread nie jgk.Bila nak guna terus kontek jew. Jumlah Directory: Price: Turnaround time: Trimas.
  10. Apeh

    [Wordpress] .htaccess For Subdomain

    Saje nak tahu .htacess utk subdomain korang just copy paste yg root folder atau ader ape2 lg yang nak ditambah dlm root .htacess.Minta tunjuk ajar utk newbie. Kalo ader contoh lg baik. root domain:abc.com .htacess addon domain: 123.com .htaccess Ada apa2 yg perlu ditambah utk kedua2...
  11. Apeh

    Wordpress Xboleh Add "TAG"

    Kenapa aku tak boleh add tag kt salah satu blog aku? ada sesiapa tahu.Pelik betoi.
  12. Apeh

    Lawak Bola Sepak - Jom Tengok!

    korang peminat bola sepak .. tengok video kt bawah. || || || \/ http://www.youtube.com/watch?v=vt4X7zFfv4k
  13. Apeh

    Sape Nak Duit?

    sesiapa yang dah register affiliate ngan amazon tp blom buat ape2 .. meh bg aku gune sat.Dpt jualan duit ko .. aku xamik sesen pon .. just nak test teknik baru.sape cepat dia dpt dan aku tak menjanjikan sebarang jualan. Everything is SEO.so,makan mase cket . sekian.
  14. Apeh

    Selamat Hari Raya

    Selamat hari raya aku ucapkan pada semua warge WC ... ampun maaf dipinta jika ada kesalahan diri selama berforum di'sini.
  15. Apeh

    [WTH]Custom Theme Wordpress Designer Need

    Aku perlukan theme wordpress utk projek akan dtg.Aku akan bagi template contoh untuk wordpress theme tu.Theme mmg simple giler ... aku bayar RM40. hehe ... Theme mmg simple nie.Sapa nak tgk contoh template boleh PM aku. Kalu kerja memuaskan mungkin aku bayar lebih.
  16. Apeh

    ROKOK Ramadhan

    huhu .. nak tahu sape2 yg hisap rokok kt sini.Bulan pose boleh plak tahan merokok yer .. hahaha :D
  17. Apeh

    [HOT] Blogger Sebagai Landing Page

    AKu nak mintak tolong sesape yg tahu cara buat landing page guna blogger .. aku dah abis ejas dah.Huhu .... kalu ader template yg best2 pun boleh letak sini.tq ... contoh:get-a-happy-life. blogspot.com
  18. Apeh

    Aku Tak Bersalah [VIDEO]

    Jom tgk video kt bawah ... hehehe :D http://www.youtube.com/watch?v=pWIxsQO04cc AKu mmg tak bersalah!
  19. Apeh

    Best Magic Trick Ever

    Pergh ... mesti korang tak percaya.Jangan buat di rumah! http://www.youtube.com/watch?v=DREv7fKORFo&feature=related
  20. Apeh

    Produk Review Teknik[Di'Jamin Jual]

    Sape ader teknik best utk produk review (presell ) ... Selain : 1- Cerita'kan background owner/company product 2- bullet point 3- Testimonial 4- Rate produk 5- Teknik bercerita Ada apa2 lagi perlu ditambah utk tambah conversion rate kt review page?
Top