Search results

  1. putera izman

    Rare software! [v2.0i]:Hasilkan 7200 articles unik sehari!!!(EnzineArticle approved!)

    berminat tp x reti nk spin coz bi lemah :(
  2. putera izman

    Servis menaikkan followers, likes, viewers, plays & banyak lagi!

    dh bayar sy dh pm tp rasa x masuk Status : Successful Reference No. : 406255256 Transaction Date, Time : 07-May-2014 06:42:24 AM From : 8601060458 | Current Account-i To : AHMAD ZULKHAIRI BIN DESA 7047396869 Add to Favourite Amount : RM 100.00 Recipient Reference : cimb...
  3. putera izman

    [ Servis SEO Premium 2014 ] - Dapatkan Backlinks Berkualiti Tinggi & Berpatutan!

    bro ada fb tak nk add nt senang tak pun add sy coz nk order https://www.facebook.com/putera.izman
  4. putera izman

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    kepada rakan-rakan semua ni ada 1 group untuk sape2 men adsense or nak tahu lebih banyak tentang adsense boleh join dlm group ni semoga ia memberi manfaat kpd kita semua ----->group adsense
  5. putera izman

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    buka email adsense klik my ads pastu klik new ad unit dptkan code di situ bila dpt code pasang kat blog :)
  6. putera izman

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    dalam 50,000 trafik mustahil x der yg klik insyallah ada punya apapun memang kena banyak belajar lagi teknik-teknik dari otai
  7. putera izman

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    biasa ja bro trafik kena tinggi baru masyuk.. :)
  8. putera izman

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    dah call kena g w.union balik bg fotostat ic n tunggu diorg proses balik masuk ari ni dh 4 hari tp x dpt lagi :( ingat dpt sebelum raya tp nmpaknya pas raya la huhu
  9. putera izman

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    salam bro nk tanya cikit bulan ni income bro leh dpt tak dgn westen union? saya x dpt la coz terlebih dari 10k westen union tahan dia ckp skrg polisi baru naya betul la bnyk kerja kena buat untuk release income 2 :( adsense sarankan guna check nanti lambat la bro cmne lebih lebih 10k dia tahan tak?
  10. putera izman

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    huhu x der la pakar masih baru lg dgn adsense ni :)
Top