Search results

  1. mega90

    RON95 untuk Y15zr?

    kalau tak elok buat apa wujudnya ron95 tu kan..semalam dah la tgok harga ron 97 ja naik..ron95 kekal..maka aku pun kekalkan dengan 95 la hahhah..ok apa ron95 kan..
  2. mega90

    RON95 untuk Y15zr?

    aku pun boleh kira dgn jari bubuh 97..
  3. mega90

    RON95 untuk Y15zr?

    hahha rileks ikut suka ja..hritu nmpk volkswagen rileks ja isi 95..
  4. mega90

    RON95 untuk Y15zr?

    tu sebab 97 mahal lagi..aku ni ikut la rasa mcm nk jauh sikit buh la 97 sbb sedap sikit pemanduan tu..biasa ja pkai 95 ja..
  5. mega90

    RON95 untuk Y15zr?

    aku rasa tak ada masalah bro..ye mmg 97 elok lagi untuk enjin..tapi ikut kemampuan msing2.
  6. mega90

    Tengah cari helmet

    Ambik yang ni haaa, baru RM400, black matte.
  7. mega90

    Sharing tentang startup company.

    Mahal kursus marketing sekarang. Tggu lepas covid habis baru pikir nak join.
  8. mega90

    Teknologi mahal tak internet roaming?

    Kat mesia pun line mcm b*b*... masuk mekah mesti simcard tu terbakar.
  9. mega90

    Teknologi mahal tak internet roaming?

    cukup ke 3gb tu? aku 3gb pakai sehari abis dah... nak update insta lagi... kikiki
  10. mega90

    photographer wedding masa depan

    mcm mana la agaknya kan smart traffic tu. nak jugak tau mcm ni ke. https://www.huawei.com/minisite/iot/en/smart-parking.html
  11. mega90

    photographer wedding masa depan

    cun beb. tapi harga mmg cekik darah la.so guyss kalau nak gmbar power jgn kedekkk okay
  12. mega90

    Teknologi E-tunai redeem by gov

    What i know only 3 will be given the payment TnG, Grabpay & Boost. If u want to uninstall later then doesnt really matter, it is all the same.
Top