Search results

  1. Lovemimi123

    Aku Bukan SuperAyah

    kesian jodoh yg x berapa bagus ni, org pun ingat sy superwoman,,,adui
  2. Lovemimi123

    Rahsia Mengenali Peribadi Melalui Tarikh Lahir

    boleh kira jodoh saya dekat mana x?
  3. Lovemimi123

    Anyone want to Drivejoy also?

    xpernah dengar dan sekarang pun tak boleh guna, ke sana, ke sini xboleh
  4. Lovemimi123

    Pelancong Wanita Luar Negara Puji Malaysia Melalui tiktok

    baguslah tp skrg xbolehlah cuti2 malaysia lagi
  5. Lovemimi123

    (Newcomers IM) Bagaimana cara mengelakkan diri daripada tertipu di Internet (SCAM)

    mmg susah mau cari yg sahih kat laman web, sy pun cuma join mana2 yg rekomen mcm SB yg org kata confident, yg x, takut kena tipu
  6. Lovemimi123

    Cinta yang satu

    susah mau cari yg cinta fokus pada satu, byk yg kaki perempuan
  7. Lovemimi123

    Dekat mana nak cari pasangan?

    huuuu....boleh cuba kat sugarbok la, percuma je kalau register member, cuba dulu, manatau takdir ni bantu
  8. Lovemimi123

    Berminat nak cari duit poket lebih.

    sekarang susah mau cari wang, angkat gaji pun susah
  9. Lovemimi123

    Isteri marah kalo sebut madu

    perempuan suka madu dan jalan2, untuk rilax
  10. Lovemimi123

    Dah bertunang tapi...

    ini lah lumrah kehidupan kita dan manusia memang macam ni
  11. Lovemimi123

    Ku Kejar Cinta Abadi

    memang ada cinta sejati walaupun kat online seperti sugarbok asalkan jodoh dah ada
  12. Lovemimi123

    Rakyat Malaysia Perlu Berjaya Dlm Bisnes & Tukar Mentaliti Kita

    mentaliti ni mmg susah mau tukar sebab ia ikut kita sejak kecil lagi, kena ada org sekeliling utk bimbing
  13. Lovemimi123

    Masalah penghantaran barangan online

    tanya seller dulu tgk dia apa feedback, nasib baik bukan brg mahal, kalau x mmg sakit hati
  14. Lovemimi123

    First gold

    mau beli gold pun xtau tindakan ni betul kah salah, sekarang banyak susah cari wang, ada wang pun beli makanan dulu
  15. Lovemimi123

    Kos kehidupan selepas PKP

    walaupun belajar kat kolej, tertekan juga kena bayar tuition fee walaupun online kelas je, tu lah xmampu, jadi cari sd dalam sugarbok, menampung ckit utk pass je zaman pembelajaran ni
  16. Lovemimi123

    Housewife Problem

    leave your mum alone definitely is not a good idea, can ask help from your relatives and neigbour to take care for a while
  17. Lovemimi123

    PKP kekalkan hubungan

    Sekarang ni PKP dan tak boleh ke sana ke sini, tak boleh jumpa dengan teman, hanya boleh ckp2 online je. Macam mana boleh mengekalkan hubungan cinta ni?
  18. Lovemimi123

    Menjelang majlis kahwin, baru tahu tunang tak kerja

    dah kahwin baru tau mmg terkejutlah, xkanlah isteri mau menanggung suami kot
  19. Lovemimi123

    Bf x syg i

    kana perhatikan perubahan bf dan tanya baik2 dia kenapa tiba2 jd mcm ni?
  20. Lovemimi123

    EX bf tunang suka ganggu

    ya kena berani berdepan dgn ex, kalau x, dia akan ganggu kamu juga walaupun kamu kahwin nnt
Top