Search results

  1. mrashdi

    Senarai Wholeseller dan Dropshipper

    teringin gk nk cuba...tp deposit utk dropship agak tinggi usd500:P ipmart dropship - ipmart.com/main/text_about_dropship review org yg beli kt ipmart tp bkn as a dropship..dia beli utk personal use - kyspeaks.com/2010/09/22/barnes-noble-nook-ebook-reader-in-malaysia/
  2. mrashdi

    Senarai Wholeseller dan Dropshipper

    ipmart.com ada tawarkan program dropship ni..ada siapa2 yg dah cuba?
  3. mrashdi

    supplier produk utk ebay

    berita baik ni...good luck bro...2011 rembat kaw2
  4. mrashdi

    Akaun Ebay Suspens

    takut jugak kene suspens..kalau2 dia saje nk test aku ni real person atau pun scammer...dah la baru nk berjinak2 ni..sementara tgh usaha untuk listkan real produk ingat nk kumpul feedback dulu...bagi yang faham...heh..
  5. mrashdi

    [DOWNLOAD PERCUMA] Panduan Perniagaan Internet secara Dropship

    thanks bro..saya baru nak explore pasal dropship ni!
  6. mrashdi

    Akaun Ebay Suspens

    salam. nak tanya otai-otai kt sni saya amat baru dalam e-bay ni tadi saya dapt panggilan dari seseorang katanya dari e-bay dia tanya tentang product yang akan saya jual di e-bay bt masa ni saya hanya list satu produk tikar bagi yang faham orang tu suruh saya listkan lagi produk lain dia kata...
  7. mrashdi

    haah..dh perasan dh td mase belek2 kad mase tgh konfius tu...hahah..tp ape pun terima kasih...

    haah..dh perasan dh td mase belek2 kad mase tgh konfius tu...hahah..tp ape pun terima kasih banyak sebab reply!
  8. mrashdi

    salam bro syahrul. sy nk tanye pasal (MSOS) maybank secure online shopping form kt mybnk2u. kt...

    salam bro syahrul. sy nk tanye pasal (MSOS) maybank secure online shopping form kt mybnk2u. kt dalam form tu ade kena isi expired date tp sy tak tau expire date untk apa dan nk tgk kt mane expired date tu atau kita tetapkan sendiri? sori bro kalau soalan sy agak kelakar tp saya memang tk tau ni...
  9. mrashdi

    maybank debit kad

    salam..expired date kt dlm form MSOS tu nk tgk kt mane eh? takut silap isi je ni.:confused:
Top