Search results

  1. putera izman

    Sape yang Tahu Mengenai Iklan Komli? Tolong beri tunjuk ajar

    salam.... saya ada masalah tentang iklan komli masalahnya saya x tahu cmne nk settingkan pada dashboard komli coz email sampai pada tarikh2 tetentu ada iklan tp bila tgk ads x keluar sampai sekrang eaning masih kosong harap pada yg thu sudi membantu :(
  2. putera izman

    sape ada video cara iklan Fb ads dengan kos 00.01?? saya nk beli

    assalamualaikum rakan-rakan dan otai-otai wc sy seperti tajuk diatas ingin membeli panduan kaedah cara pengiklanan di fb ads kos 0.01 sen per klik jika korang ada panduan ni pm saya.memang nk beli tp kalau terlalu mahal tak nak lah coz sy bukan nk jual produk..
  3. putera izman

    selain dari ppc,Cpa Nuffnang mana yang paling bagus? Nuffang ni mengecewakan :(

    assalamualaikum kawan-kawan nk tanya la korang selain dari iklan nuffang iklan mana ok maksudnya per clik pun tinggi,n bayaran pun tak der masalah coz saya letak ads nuffang dlm mingu lepas trafik sehari dlm 800-1000 pelawat coz selalu up date blog malang betul pendapatan nuffang minggu 2 tgk2...
  4. putera izman

    Saya Nak Beli Fan page Dengan Segera

    salam warga wang cyber seperti tajuk trend saya berhajat nak beli fan page 50k like ke atas jadi kalau sape2 nk lego murah-murah Pm segera iye kalau fan ok saya tranfer duit dengan segera
  5. putera izman

    Tolong Kongsikan Senarai Ping Untuk Blogger

    salam mesra kepada semua rakan wangcyber.Dalam Wc ni mesti ramai otai-otai blogger jadi Mohon pertolongan anda yang tahu senarai list ping yang sesuai untuk blogger Malaysia.setakat ni ping yang saya gunakan ialah busuk.org kalau korang tahu silalah masukan list ping di bawah terima kasih kepada...
  6. putera izman

    sape tahu tentang Facebook RSS GRAVITI?? Bantuan Anda Diperlukan

    salam kpd rakan2 wang cyber saya perlukan bantuan anda mybe semua org tahu fungsi rss graviti.setiap kali kita update entri ia akan dipaparkan dlm wall fan page yg di setkan korang perasan tak tulisan see moro warna biru 2?? bila org klik sepatutnya ia di bawa ke laman blog tp sebaliknya bila...
  7. putera izman

    Korang Rasa Kalau Wat Bisnes Ikan Masin Online Ade Permintaan Tak???

    salam rakan-rakan wangcyber just nk tanya la sekarang saya x der produk jd terfikir kalau kalau la wat bisnes ikan masin online agak-agak ada permintaan tak apa pandangan korang meh kita sharekan pendapat
  8. putera izman

    Rakan-rakan saya perlukan bantuan anda

    salam semua rakan-rakan wangcyber saya nk minta pertolongan anda mengenai iklan nuffnang di lap top saya ada iklan nuffnang tersebut. kemudian saya pergi cc buka blog saya tengok x der pulak iklan nuffnang di CC sepatutnya walaupun iklan x naik mesti ada logo kecil tulis nuffnang tp i2 pun x...
  9. putera izman

    korang boleh tolong ajar tak??

    assalamualaikum dan salam sejahtera, kepada semua rakan-rakan wang cyber saya ingin mohon bantuan korang.sejak akhhir2 ni banyak sangat org hantar email spam tp tak masuk kotak spam mask inbox so memang menyusahkan..korang tahu tak cmne nk buat supaya bila org yang tak dikenali hantar email...
  10. putera izman

    Sapa yang tahu cmne kita nk tukarkan RSS GRAVITI 2.0 Kepada Asal

    salam rakan-rakan wangcyber saya ada masalah sikit ni harap anda dapat membantu newbie ni...:(:(:( ari 2 sy telah pilih RSS Graviti versi 2.0 tak tahu pulak yang versi ni lagi tak macam versi asal.setiap kali saya update blog memang tak da gambar untuk Versi ni jadi tolong saya bagi sesiapa yang...
  11. putera izman

    Rakan Bloglist diperlukan

    salam sejahtera kepada semua warga wangcyber. Saya tak mahu bercoleteh panjang.Seperti tajuk diatas saya ingin mencari sesiapa yang sudi bertukar-tukar bloglist jika ada yang sudi sila PM saya
  12. putera izman

    Nuffnang VS Adsense Mana Korang Rasa Paling Baik

    salam mesra rakan-rakan WC.Disini saya ada 1 pertanyaan maklumla saya masih dalam pembelajaran buat masa sekarang saya mengunakan nuffang pada blog.Namun blog menjadi agak berat jadi nak tanya kepada anda antara nuffnang dan Adsense mana terbaik? n mana lagi mudah buat duit?
  13. putera izman

    sapa kat sini nak upah? meh tolong saya

    salam mesra saya mempunyai masalah ketika up date blogspot.Bila saya dah tulis entri kemudian save kemudian klik view post ia jadi cmni Warning: Something's Not Right Here! www.puteraizman.com contains content from www.auto-backlink.com, a site known to distribute malware. Your computer...
  14. putera izman

    ASSALAMUALAIKUM>>>>harap anda yang pakar dapat membantu masalah ni..

    salam mesra terima kasih sudi baca trend saya ni.. saya mempunyai masalah.Masalahnya apabila saya ingin menulis entri blogspot kemudian post bila klik view post jadi macam ni Warning: Something's Not Right Here! www.puteraizman.com contains content from www.auto-backlink.com, a site known...
  15. putera izman

    Petua Sihat Dan Cantik percuma..

    salam mesra warga wangcyber.Disamping kita mencari wang kesihatan pun perlu dijaga saya ingin memberikan ebook percuma Ebook Himpunan Petua Kesihatan Dan Kecantikan jika berminat sila downloadnya dilink bawah http://petuasihat.com p/s: ni kalau wat PPL ada yang nak join tak?
  16. putera izman

    dari mana boleh saya dapatkan skrip ni..

    salam sejahtera kepada warga wangcyber saya ingin mencari skrip fan page untuk dipasang dalam blog maksud saya bila org buka blog kita terus FAN PAGE like muncul untuk 40 saat atau apa yg kita setkan cth (samseng fb) jika anda tahu dimana boleh dapatkannya sila maklumkan iye? dan nak tahu...
  17. putera izman

    bantuan anda yang mahir dalam blogspot diperlukan..

    salam sahabat wangcyber, saya mempunyai masalah dalam blogspot.saya baru jer tukar templat sebelum ni blog saya dibahagian menu contoh home,kesihatan,kecantikan,hubungi,info kesemuanya adalah blog yang berlainan dgn erti kata lain 5 blog jd ia amat merugikan sedangkan dengan 1 blog kita blh...
  18. putera izman

    tumpang tanya apa beza blog worpress dengan laman web?

    salam rakan-rakan WC saya confiuss harap ada yang dapat membantu sebenarnya saya masih baru dalam dunia internet saya suka tengok otai-otai buat duit dengan blog? persoalannya 1, apa beza laman blog wordpress dengan laman web 2,yang mana paling susah blogspot VS wordpress 3,dimana kita...
  19. putera izman

    salam perkenalan dan selamat menyambut tahun baru

    terima kasih kepada anda kerana sudi membaca trend ini apa pun saya masih baru dalam berforum diharap anda sudi memberi tunjuk ajar .. Sekali lagi ikhlas dari saya Salam Perkenalan kepada semua warga Forum Wangcyber :) semoga ditahun baru ini kita lebih berwawasan dan semoga hidup...
Top