Search results

  1. zakeri

    Bantulah Mereka Untuk Berbuka Puasa

    Refer link : http://iam.org.my/derma.html
  2. zakeri

    Angah Bertahanlah..

    http://aaudb.blogspot.com/2012/07/angah-bertahanlah.html
  3. zakeri

    Dr. Peace Dr. Peace Dr. Peace Dr. Peace

    Kepada Dr. Peace, sila munculkan diri anda.... pm atau call/sms saya di no 0197128948. Kes penting ni...
  4. zakeri

    Saham akhirat

    Mari bersedekah :)
  5. zakeri

    Direktori Pertubuhan Sukarela Kebajikan (PSK)

    Bismillah. Assalamualaikum. Boleh refer list ini untuk menderma.. http://www.jkm.gov.my/index.php?option=com_content&view=article&id=446%3Adirektori-pertubuhan-sukarela-kebajikan-psk-peringkat-kebangsaan-2008&catid=195%3Adirektori-psk&Itemid=858&lang=ms
  6. zakeri

    Thread Mari Menyumbang [banyok pitih belako Internet Marketer Malaysia ni]

    Kesian tengok kanak-kanak yang manghidap pelbagai penyakit kronik dan kanser. Orang susah pulak tuh. Apakata buat thread mari menyumbang :) Moga dipermudahkan, InsyaAllah....
  7. zakeri

    Untuk suami & isteri

    Memang Terbaek :D
  8. zakeri

    Nak Beli Di Mana?

    Kat mana nak beli modem BB untuk Celcom?? Tgk kat kedai Celcom macam mahal la pulok :(
  9. zakeri

    I work as undercover business partner with Libyan Leader Muammar Gaddafi,

    Dear Partner, I am James Francis "born in 1936 Frorida US. I work as undercover business partner with Libyan Leader Muammar Gaddafi, before his dead on 2011 we have an Private account in Asia with deposit of $20.000,000.00 USD (Twenty Million US Dollars) mapped for investment without any...
  10. zakeri

    Boleh Tak Buat Begini? Refer picture attached

    Please consider :)
  11. zakeri

    JOMHOSTING - Makin lama aku simpan makin terbakar HATIKU ini!!!

    Kalau salah tempat, tolong pindahkan. Tapi aku memang TAK PUAS hati betul!! Betul ker cara aku REVIEW macam ni?? Sewa tak sampai 6 bulan... berlonggok support ticket dah submit.... Blog aku yg seketul tuh pun bukannya guna advance plugin ke script ker... Hosting aku yang lain ok jer...
  12. zakeri

    Facebook Tak Lahir Lagi weiiiiiiiiiiiii!!!

    If you asks most "savvy" marketers if earning $10,000 on the internet is even remotely possible. They'll most probably tell you... Yes! But... You have to make sure you are following the right trend. If you've noticed, the internet is constantly evolving and it's definitely a lot...
  13. zakeri

    Fiverr.... Akhirnya......

    Walaupun baru satu Sales aku dapat di Fiverr... tapi aku rasa best sekali.... semalam create Gig hari ni dah ada yg order.... apa yang penting??? Over delivered :D
  14. zakeri

    Paypal - Add EMAIL

    Errr..... paypal kan boleh add sehingga 7 email... so, adakah bila customer send money boleh guna email add yang lain atau yg kita set primary sahaja ???
  15. zakeri

    Untuk kaki Jamming.... saya nak jual, ada yg mahu tak??

    Kalau saya nak jual Drum Stick... agak-agak ada yg nak beli tak???
  16. zakeri

    Article Marketing - Masihkah dot dot dot

    Adakah Article Marketing masih relevan sekarang?? Komen2
  17. zakeri

    StifOrp

    Stiforp tuh biz camner>?
  18. zakeri

    Paypal - Guane?

    Saya ada balance dalam RM di paypal account saya... so, how to autoconvert ke USD bila orang masukkan duit ke situ....???
  19. zakeri

    Mahu sekarang website designer

    Saya perlukan website designer segera.... lebih segera daripada mee segera maggi. Detail as follow; - Platform = wordpress - Design = Corporate Design - Warna = Hijau - Hosting & Domain will be provided. - Boleh buat selection theme di...
  20. zakeri

    Ada ker yang sanggup hanya dengan bayaran RM10?

    Nak bagi upah buat header BLOG paling simple...just nampakkan niche sesebuah blog sahaja... tak payah fancy sesangat....flash gerak2 pun takder....2 blog...1 blog RM10....
Top