Search results

  1. Azrul The Great

    [WTB] Nak Beli Printing Box

    Salam sejahtera, Saya harap ada dari rakan-rakan WC yang boleh bantu saya. Sekarang ni syarikat saya (mengedar produk Phero-X) ingin mengembangkan lagi perniagaan dengan cara ingin memasuki kedai dan pasaran ternama seperti Guardian dan Watson. So saya ingin mencari syarikat atau kedai...
  2. Azrul The Great

    JustHost VS hostgator. Mane yang terbaik?

    Salam sejahtera, Sekarang ni saya gunakan hosting yang ditawarkan oleh hostgator selepas bertukar dari rawanaz.com.my. Servis hostgator memang la tip top. Tapi saya baru je terjumpa pasal Justhost. Saya tengok features yang ditawarkan pun lebih kurang macam hostgator. Yang bestnya, harga jauh...
  3. Azrul The Great

    Berita Baik! Program Affiliate Phero-X Dilancarkan!

    Waahh!! Saya pasti inilah berita terbaik kebanyakkan pengguna Phero-X di luar sana. Program Affiliate Phero-X Telah Dibuka! Phero-X merupakan produk yang sangat top di pasaran. tapi apa yang tak best nya, orang ramai tiada peluang untuk menjadi agen bagi mempromosikannya. Kalau ada pun, nak...
  4. Azrul The Great

    AWAS!!! Simpan Duit Di Bank Dah Tak SELAMAT!!!

    24/12/2009 Tadi saya pergi beli roti kat kedai. Sambil tu, saya belek la paper yang ada kat kedai tu. Tengok apa berita hot dan best untuk hari ni. Tiba-tiba mata saya melirik pandang ke arah satu tajuk yang membuatkan saya terkejut! Komputer Bank Kena Godam (kosmo) * Dipetik dari laman web...
  5. Azrul The Great

    [KONTROVERSI] Minyak Dagu Dah Tak Relevan!

    Salam sejahtera warga WC sekalian, Saja gunakan tajuk yang unik agar anda semua tertarik untuk membaca thread ini. Apabila ada benda yang pelik, pasti akan ramai yang mahu mengetahuinya. Baiklah, di sini saya ingin memperkenalkan: Phero-X! New Era Of Minyak Dagu (Science of Attraction) Saya...
  6. Azrul The Great

    Cari JV Partner

    Salam sejahtera warga WC sekalian... Baiklah, saya malas nak bermukadimah dengan panjang. :D So saya akan direct to the point. Saya sekarang sedang mencari mereka-mereka yang mahu menjadi rakan JV produk fizikal saya. Syarat-syarat rakan JV adalah seperti berikut: 1. Mempunyai list minimum...
  7. Azrul The Great

    [New Hot] New Phone For Sale

    MESSAGE FROM MOD : This guy is scammer. Don't deal with him ! Salam sejahtera semua, saya buka thread baru ni sebab atas cadangan bro Raja Kamil dan supaya lebih memudahkan urusan saya selepas ini. Baiklah, saya ingin memberkenalkan: Handphone Baru Dengan Harga Yang Murah Saya tidak menjual...
  8. Azrul The Great

    [PANAS] Handphone Baru Harga MURAH

    UPDATE : THREAD INI SCAM - SILA BACA SAMPAI HABIS SEBELUM BUAT SEBARANG BAYARAN (MOD) Hanphone 1st Hand Termurah! PLEASE!! HOLD YOUR PAYMENT 1ST. Saya nak lepaskan dahulu payment yg telah dibuat pada 9/12. bila mereka2 ni dah dapat hp masing2, baru saya buka balik pembelian. Apa2hal PM me for...
  9. Azrul The Great

    Apa yang anda buat semasa proses pelancaran produk?

    Salam sejahtera, Dalam teknik pemasaran di internet kita BIASANYA hanya fokuskan pada teknik SEO, viral marketing dan tidak lupa juga pada video marketing. Dari segi pemasaran long term, memang teknik ini tidak dinafikan memberi kesan yang sangat berkesan. Tapi dari segi proses pelancaran...
  10. Azrul The Great

    AMARAN!!! Untuk Internet Marketer Sahaja!

    Salam sejahtera, Hehehe, sorry la tajuk tu lain macam sikit. :D Tapi memang thread ini sebenarnya difokuskan kepada internet marketer sahaja atau sesiapa yang rasa dirinya sesuai. Saya mahu mencari rakan JV yang berminat terhadap produk saya. Produk yang akan saya perkenalkan adalah produk...
  11. Azrul The Great

    [HOT] Apa Pendapat Anda Tentang Haruman Pemikat Wanita?

    Salam sejahtera rakan-rakan IM sekalian, Dah agak lama saya 'menghilangkan diri' dari dunia perniagaan internet kerana terdapat banyak masalah peribadi. Now I'm back with new life, new target and new mission. :) Alhamdulillah, sekarang saya dah kuat untuk bangun semula setelah 'jatuh terduduk'...
  12. Azrul The Great

    Apa Ciri-ciri Syarikat "BERHAD"

    salam... saya harap rakan2 WC dapatlah membantu saya untuk menjawab persoalan yg berputar-putar dalam kepala nih.. yang saya tahu mengenai syarikat berhad, kita boleh buat banyak anak syarikat di bawah 1 nama.. sebagai contoh adalah SIME DARBY.. syarikat ni banyak anak syarikat antaranya...
  13. Azrul The Great

    pelaburan??!!

    Salam Sejahtera kepada pelawat setia WC.. saya ada pertanyaan laa.. saya ingin mengembangkan perniagaan kereta sewa saya. Tapi masih kekurangan modal. Jadi saya membuat keputusan ingin mencari investor. Tapi cari investor ini, adakah memerlukan apa-apa lesen? Maklumat lanjut mengenai...
  14. Azrul The Great

    Pelaburan??!!

    Salam Sejahtera kepada pelawat setia WC.. saya ada pertanyaan laa.. saya ingin mengembangkan perniagaan kereta sewa saya. Tapi masih kekurangan modal. Jadi saya membuat keputusan ingin mencari investor. Tapi cari investor ini, adakah memerlukan apa-apa lesen? Maklumat lanjut mengenai...
  15. Azrul The Great

    Sistem Forced Matrix! Apa pandangan anda?

    Salam sejahtera.. Saya cuba cari thread pasal forced matrix dalam forum ni dan cari dalam google and yahoo, tapi tak jumpe maklumat yg saya nak.. so saya haram forumer yg tahu pasal sistem ni, dapat kongsikan ilmu. saya nak tahu: 1. apa yang dikatakan dengan forced matrix? macam mana...
  16. Azrul The Great

    webhosting terbaik? plz suggest...

    salam.. agak lame dah x post kat WC nih.. skang ni nak tanye pendapat kawan2 laa.. sy skarang tengah cari satu webhosting yang boleh provide.. 1. bandwidth yg besar..kalau unlimited lagi bagus.. 2. boleh tambah addon domain yang agak banyak @ unlimited 3. saiz hosting yg besar..cz...
  17. Azrul The Great

    Mari Kita Jana Wang Dengan ClickBank!!

    Salam sejahtera, Seperti yang kita semua telah lama ketahui, Clickbank telah membenarkan penyertaan Malaysia dalam program mereka. Dan ini merupakan berita gembira bagi kita semua sebagai IM di Malaysia. Jadi penggiat clickbank di Malaysia bagaikan di zaman prasejarah iaitu tidak ramai...
  18. Azrul The Great

    Mari Belajar Hack Blog!!

    Salam sejahtera. Jangan terkejut. Anda ingat saya betul-betul nak ajar hack blog orang lain ker? Saya sendiri pun tak tahu macam mana nak hack, ini kan nak ajar orang lain. ;) Saya sekadar nak kongsi dengan anda satu ilmu untuk mengelakkan blog kita dari diceroboh oleh orang yang tidak...
Top