Search results

  1. purplekoala

    WFH job??

    yeah la, minimum wage also not enough to bare the cost of living here . the struggles people faced nowadays are seriously become worse.
  2. purplekoala

    WFH job??

    thats true. imagine under a hq there almost thousand agent. the one that gain most definitely the owner while the agent were suffering with the competition. 1614999732 if im interested with this job, should i registered thru their website or other else?
  3. purplekoala

    Filem Top Ideal Beauty Japanese Celebs

    has anyone watch michievous kiss?? honoka yahagi thoooo +Cinta+
  4. purplekoala

    Filem Top Ideal Beauty Japanese Celebs

    yerrrrr and here i am with my RM10 cleanser from Simple +KetawaSinis+ lmaooo
  5. purplekoala

    Partner dh kurang tertarik

    rasanya semua perempuan pernah buat benda ni hihihi
  6. purplekoala

    Partner dh kurang tertarik

    dah berapa lama awak guna. saya punya philips, dh lama dh tp pakai je lagi
  7. purplekoala

    Partner dh kurang tertarik

    saya tak pernah lagi guna safi. tapi kalau boleh consistent dulu pakai and macam steam tu boleh je guna tradisional macam guna air panas ke kan tapi takut irritation, boleh guna branded items la.
  8. purplekoala

    Partner dh kurang tertarik

    wah bagus ke ek steamer tu sebab saya tak pernah pakai lagi. sekarang cuma guna face washer dengan moisturiser je. basic2 skin care
  9. purplekoala

    Partner dh kurang tertarik

    sekarang ni awak guna product apa ya untuk muka? sebab kalau nak pergi spa atau saloon memang tak boleh kan dengan pkp ni.
Top