Search results

  1. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    erk, ada buckethead kat sini rupanya. ekeke..
  2. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    ada, jawapan dia kat page 1710 post paling atas. cuba selak balik.
  3. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    bro, kat win vista atau win 7 kan dah ada built in currency converter. gune aje...
  4. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Pakai West U ni mcm agak ****** sikit, risk pun tinggi. Tp, kalau ko dah kaji dulu background company yang ko nak deal tu, pada aku risk tu boleh di kurangkan. Kaji betul2 dan cuba buat pembelian, gud luck
  5. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    apa kata kalau beli notebook je sebijik. tak rugi pun invest sikit. harga pun dah murah sekarang. boleh jugk dia pakai nak buat assignment waktu masuk degree nanti.
  6. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    correction: your 3rd post.
  7. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    cuba cari kat mydin.
  8. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    pada aku, kalau barang terpakai tu ada sentimental value atau pun dah dalam kategori vintage lebih baik buat auction.
  9. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    rumors says: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091121150950AAwMkkN
  10. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    takdelah bro, aku nampak icon windows genuine kat tray bawah tu :D
  11. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    bro, tak activate windows lagi ke? lol, gurau je. ;)
  12. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    wah.. ko dok layan post link org ye.
  13. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    yep, ada modal mmg sunnn bro.
  14. pintubelakang

    Jom Kongsi Masalah2 Teknikal di EBAY

    setiap kali ko dial atau on/off adsl ko akan dpt IP yang lain. IP tu DHCP. Samalah jgk kalau nak download rapidhshare. kalau nak bypass certain2 features hanya perlu restart adsl. konsep dia sama je.
  15. pintubelakang

    Jom Cari Idea eBay !!

    kena timbang berat dulu baru boleh tau kos sebenar.
  16. pintubelakang

    Isu Barang Tak Sampai oleh AN

    biasa la tu bro.. terutama mass production. nak2 kalau maintenance bagi sesebuah mesin tu tak betul, memang kacau. akhirnya end user yang dpt susah.
  17. pintubelakang

    Jom Kongsi Masalah2 Teknikal di EBAY

    ko kena gi rujuk balik dgn bank yg ko buat card tu. Aku pernah jadi seakan2 kes sebegini.
  18. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    jgn risau. insyaAllah sampai, kalau setakat barang yang biasa2, tak terlalu mahal. Bukan apa, kalau tak sampai umah, mungkin boleh jadi kena tahan kat kastam. Kalau kena tahan, p self collect kat kastam. hehe. Aku order pakai FedEx hari tu pun kena tahan kat kastam..
  19. pintubelakang

    persoalan mengenai penghantaran barang

    LOL. banyak listing tu.
  20. pintubelakang

    Step by Step Buka Store di eBay.

    betul betul betul!
Top