Search results

  1. sapesaje

    Sony Vegas Atau Adobe After Effect ? Atau ade yang lain ?

    Suka guna Sony Vegas & Adobe After Effect :) http://www.youtube.com/watch?v=7jh3L3YejoM Video masa study dulu hehehe...rasa nak mcm mula semula laaa...
  2. sapesaje

    Apple iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3

    S3 masa mula2 launch agak tahan la..tapi bila permintaan dah tinggi lepas 3 bulan, production nk kejar target...so ada laa board yg NG pun jalan jugak. Kira nasib dapat yg baik atau tidak. Tapi warranty ada je.
  3. sapesaje

    Download Software atau beli software ?

    Saya rasa jawapannya sudah jelas apabila kita sendiri telah mengerti bahawa ia adalah salah. Ini adalah kerana, harta intelek telah diiktiraf Islam sebagaimana difatwa oleh para ulama sedunia sebagai harta persendirian. Justeru kita tidak boleh mengambil dan menggunakan yang tiruan KHUSUSNYA...
  4. sapesaje

    Bayar bill Streamyx secara online?

    ish..kesian nye...aku first time tertanye-tnye jgk nak byar online, skrang ok dah.... ANDA BOLEH PinguSpy :)
  5. sapesaje

    iPhone 5 - Next Generation iPhone

    aku pun x sempat catch up...ishh mcm x percaye :p
  6. sapesaje

    Ade sape2 minat Avatar The Last Airbender tak??

    untuk peminat avatar yg tegar....huhuhu bleh download FULL episode kat sini -> here
  7. sapesaje

    Ade sape2 minat Avatar The Last Airbender tak??

    Thank you zakeri for caring information...i already informed the owner about her website was attack by malware. sangkut la kejap bisness online dier..
  8. sapesaje

    Penantian Harry Potter and the Deathly Hallows hampir!!!

    ari2 tgk trailer nih yeh...haha :p
  9. sapesaje

    Cara Nak Ramaikan Follower Kat Twitter

    masih menunggu walaupun da poloww..hehehe
  10. sapesaje

    Penantian Harry Potter and the Deathly Hallows hampir!!!

    yaa...jgn ketinggalan..3D tuhh hehehe :)
  11. sapesaje

    Cara Nak Ramaikan Follower Kat Twitter

    mari kita lihat...hehehe PEACE :)
  12. sapesaje

    Iklan Ubat Ketiak Kian Melampau

    gua mula pening dah...hehehe PEACE :)
  13. sapesaje

    Iklan Ubat Ketiak Kian Melampau

    betul, + aurat wanita muslim... (refer here)
  14. sapesaje

    Penantian Harry Potter and the Deathly Hallows hampir!!!

    Hehehe...baru nak tayang part pertama, part kedua july tahun dpan.. tabik spring sama reezluv, fan sebenar nih yehh :)
  15. sapesaje

    Baca buku sampai tetak Ibu?

    eh buku nih... smpai mcm tu sekali tahap ketaksuban, itulah pentingnya berguru yeh...
  16. sapesaje

    blom lg encik..sy nak sambung tahun depan insyallah, sy nk minta pandangan encik, elok sy buat...

    blom lg encik..sy nak sambung tahun depan insyallah, sy nk minta pandangan encik, elok sy buat full time or PJJ ye encik??
  17. sapesaje

    Di mana boleh saya beli jam tangan Fossil?

    minta maaf bro, alamak bro...nak carik sekitar alor setar ke skrang, bagaimana keadaan paras air di sana? beli online bnyak pilihan bro...salah satu contoh kat sini -> click here takut replika la plak hehehe
  18. sapesaje

    Penantian Harry Potter and the Deathly Hallows hampir!!!

    suda masyuk...suda layann... x bosan..hehehe PEACE :)
  19. sapesaje

    PSP laa encik..

    PSP laa encik..
Top