Search results

  1. idham78

    [MURAH] SERVIS Design Facebook TIMELINE COVER untuk Fanpage Anda

    JIKA berminat sila ke website sy ; www.idhamarts.com
  2. idham78

    Bantu saya selesaikan masalah berkaitan dgn FanPage bisnes (Y)

    salam, bukan kena hack.. tapi memang camtu, semua org akan hadapai masalah tu, bukan masalah kita tapi facebook sengaja buat masalah camtu, apa yg kita post akan dapat dilihat oleh 20 hingga 25 % fan sahaja, Kenapa camtu? krn facebook tak mahu kita gunakan teknik bisnes percuma shj. ia adalah...
  3. idham78

    SEMPOI Teknik Bina List, Jana Income RMXXX Dalam Masa 24 Jam di Facebook! TANPA FBADS

    cikgu Hafiz, sy Idham Effendi dh buat pembayaran sila semak email
  4. idham78

    panduan adword google dapat free RM300,000 ribu setahun

    sesiapa yg dh cuba sila bagitau betul ke ni?
  5. idham78

    [MURAH] SERVIS Design Facebook TIMELINE COVER untuk Fanpage Anda

    HARGA sekarang RM15 RM10 adalah harga promosi dapatkan di sini: http://www.facebook.com/idhamarts
  6. idham78

    RM1400 untuk forex atau affiliate?

    dua saya pernah try... ok dulu sy main forex... (sebelum majlis mufti menfatwakan forex adalah haram) main dengan modal Rm100 je! untung sikit.. sikit.. sikit.. dah untung ia jadi berganda... kita pon brani jual/beli dgn lebih besar lagi.. sekali saya main dalam sehari bleh dapat 100 ke 300...
  7. idham78

    Kami menyediakan servis Burn CD atau DVD.

    tuan takde Fb fanpage ke?
  8. idham78

    [MURAH] SERVIS Design Facebook TIMELINE COVER untuk Fanpage Anda

    CONTOH Design Facebook Timeline.. HARGA: RM10 (sehingga hujung tahun 2012) PERCUMA : Photocover yg sesuai dengan tema CARA BAYARAN : rujuk first page
  9. idham78

    [MURAH] SERVIS Design Facebook TIMELINE COVER untuk Fanpage Anda

    biasa tak sampai 24jam... kalau lebih 24 sy akan maklumkan.
  10. idham78

    [MURAH] SERVIS Design Facebook TIMELINE COVER untuk Fanpage Anda

    YA, SAYA SUDANG PULANG KE TANAH AIR... Alhamdulillah semuanya selamat.. sy demam seminggu apabila balik.. skang dah sihat... OK. saya sy dah buka tempahan semula. skang pon pelanggan sy yg lama dh mula tempah. harga masih sama seperti biasa.. RM10 jugak.. cuma sy pikir akan naikkan awal tahun 2013.
  11. idham78

    Mencari Designer Timelime/Header Utk Facebook Fan Page

    DESIGNER : Idham Arts HARGA: RM10 sahaja (photocover percuma) PORTFOLIO: rujuk di http://facebook.com/idhamarts TEMPOH SIAP: 24 jam. jika lebih akan diberitahu.
  12. idham78

    [MURAH] SERVIS Design Facebook TIMELINE COVER untuk Fanpage Anda

    file jpg psd tidak disediakan.
  13. idham78

    [MURAH] SERVIS Design Facebook TIMELINE COVER untuk Fanpage Anda

    masih ada. masih kekal dengan RM10 sambuatan terhangat.. FB timeline termurah.. selagi stok masih ada.. hehe
  14. idham78

    [MURAH] SERVIS Design Facebook TIMELINE COVER untuk Fanpage Anda

    ok. terima kasih sy sentiasa menunggu dengan seyuman..
  15. idham78

    [MURAH] SERVIS Design Facebook TIMELINE COVER untuk Fanpage Anda

    banyak design portfolio sy tentang headers. lihat di http://idhamarts.com
  16. idham78

    Koleksi Graphic MRR/PLR License -Lifetime download links - Murah-murah....

    salam, mari-mari rapat..! murah murah murah...! aku dah sambar.. tuan m. yasir sila semak email..
  17. idham78

    [MURAH] Tempah Design Banner atau Blog Header berkualiti

    harga market berapa? RM30 dapat?
  18. idham78

    facebook tricks - can you do this ?

    dekat mana nak letak code tu?
  19. idham78

    Apa pendapat anda dengan ADSENSE?

    1. bila-bila masa sahaja akaun anda boleh disable.... 2. boleh kira masyuk tapi lambat sangat. 3. mudah dan murah. 4. side income yang mesti ada oleh orang yg kenal internet
Top