Search results

  1. ahkeok

    Where can i find the cheapest flight ticket from KL to Bangkok?

    Normally u guys go to which platform to find the lowest price of flight ticket? I want to know KL to Bangkok the lowest price of flight ticket is how much.
  2. ahkeok

    SME business plan

    siapa tau tu celcom punya SME business plan? saya nampak ade orang share pakej tu, tapi tak begitu paham. pelan ni tentang apa?
  3. ahkeok

    Cari fon dgn harga OK tapi pakej yg hebat

    Aku nak tukar smartfon yg baru..nak Cari fon tu dengn harga yg x begitu tinggi.boleh tolong kenal?lebih baik kalau ia datang dgn pakej atau pelan yg tawar hebat oleh telco..lebih senang kan..tak payah bazir masa Cari pelan lagi..
  4. ahkeok

    telco outlet here got iPhone 6 64GB?

    how long should we wait?
  5. ahkeok

    salam

    salam, nama saya keok.. budak baru kat sini.. hehe
Top