Search results

  1. zakie-admin-JutawanSenyap

    Kadangkala Anda terlupa…

    Salam sejahtera rakanku & sahabatku…. Kadangkala Anda terlupa… YA! Anda lupa untuk berikan duit kepada diri anda sendiri! Mengapa anda sanggup bertungkus lumus, bangun awal pagi dan apabila anda menerima gaji anda berikan kepada orang lain dahulu. Sekarang, selepas anda mendapat gaji anda...
  2. zakie-admin-JutawanSenyap

    Rahsia Jutawan Senyap Dibongkar !

    Salam sejahtera rakanku & sahabatku…. Saya tahu anda seorang yang rajin bekerja dan memberi khidmat yang tidak berbelah bagi kepada syarikat atau jabatan tempat anda bekerja. Ramai yang bekerja tetapi selepas hampir 30 tahun memberikan khidmat, mereka terpaksa bergantung kepada duit pencen...
  3. zakie-admin-JutawanSenyap

    JutawanDomain.com - RAHSIA RM5100.00 Dalam Masa 48JAM Sahaja!!

    PinguSpy: TAHNIAH & Syabas untuk anda... UNTUK KEJAYAAN anda rakanku & sahabat ku...
  4. zakie-admin-JutawanSenyap

    Tahukah anda persepsi sebenar pelanggan anda?

    Bagaimana Mendapatkan Tanggapan Pertama Pelanggan Anda Yang Positif ? Tanggapan pertama atau 'first impression' adalah penting kepada persepsi pelanggan anda. Anda tidak akan mendapat peluang kedua untuk mendapat 'first impression' kerana sememangnya tiada istilah 'second impression' kepada...
  5. zakie-admin-JutawanSenyap

    Teknik memperoleh 1 juta pelawat dengan serta merta

    info yg sngat berguna..... Terima kasih rakanku & sahabatku...
  6. zakie-admin-JutawanSenyap

    Adakah Anda Seorang Usahawan Tulen ?

    Jawab “YA” atau “TIDAK” kepada soalan berikut. Kemudian kira dan lihat keputusan anda:- 1. Anda percaya peluang bukan hanya sekali tetapi peluang boleh dicari. 2. Anda merasa amat sukar bekerja di bawah arahan orang lain. 3. Anda berani mengambil risiko tetapi bukannya memperjudikan nasib...
  7. zakie-admin-JutawanSenyap

    supplier produk utk ebay

    Salam Tuan... Info2 yg sngat berguna... Tahniah & Syabas utk anda... Untuk Kejayaan ANDA...
  8. zakie-admin-JutawanSenyap

    Salam perkenalan dan berforum dari saya, Rachelina :)

    Salam persahabatan untuk anda... rakan ku... sahabat ku... salam persahabatan yg berkekalan dari sya...
  9. zakie-admin-JutawanSenyap

    Salam perkenalan semua!

    Salam persahabatan untuk anda... rakan ku... sahabat ku... salam persahabatan yg berkekalan dari sya...
  10. zakie-admin-JutawanSenyap

    Salam perkenalan buat semua...

    Salam persahabatan untuk anda... rakan ku... sahabat ku... salam persahabatan yg berkekalan dari sya...
  11. zakie-admin-JutawanSenyap

    salam silaturrahim buat semua..

    Salam persahabatan untuk anda... rakan ku... sahabat ku... salam persahabatan yg berkekalan dari sya...
  12. zakie-admin-JutawanSenyap

    Pelik Tapi Benar! Motorsikal Panjang..

    gambar? ada... tengok le kat blog sya.. CO.CC/BLOG
  13. zakie-admin-JutawanSenyap

    *** jutawan senyap***

    *** JUTAWAN SENYAP*** mungkin ada diantara kita tertanya2 apakh maksud JUTAWAN SENYAP itu sebenarnya? Jutawan maksudnya seseorang yang memiliki wang tunai,wang simpanan,harta & kekayaan yang bernilai jutaan ringgit. Senyap pula bermaksud sunyi atau sepi. Tetapi dalam konteks JUTAWAN SENYAP ini...
  14. zakie-admin-JutawanSenyap

    Pelik Tapi Benar! Motorsikal Panjang..

    Anda pernah tengok motorsikal panjang? pelik kan? cuba teka... berapa orng boleh naik motorsikal panjang tu? 5? 6? 10-12 orng pun boleh naik... lucu kan... motor tu ada kat negara China di tontonkan kepada umum dalam satu festival.... Dunia Sana Sini... Kisah Benar.. Pelik Tapi Benar... Antara...
  15. zakie-admin-JutawanSenyap

    Penggunaan Internet oleh Anak-Anak Dan Remaja Tanpa Kawalan

    Pngunaan internet yg tdk dkawal oleh ibu bapa bakal membinasakn anak2. Laman sosial bakal memberi impak negatif kpd golongan remaja jka x dpantau.
  16. zakie-admin-JutawanSenyap

    Kereta aku kena pecah

    Salam... sya turut berdukacita atas musibah yg melanda anda... awal tahun 2010 yg lalu sya juga mengalami musibah yg sama... tapi syukurlah tak ada apa yg hilang dlm kereta... tapi kita terpaksa lah juga tukar cermin tingkap baru... yg jadi masalh nya tu... kat kedai potong pun tak ada.. apa...
  17. zakie-admin-JutawanSenyap

    Teknik Mudah Jana Wang Online

    produk ebook TEKNIK MUDAH JANA WANG ONLINE.... dapat e-book... domain+hosting via domain Jutawan-Senyap.Com... semua abayaran dari pembeli 100% ke akaun bank anda...
  18. zakie-admin-JutawanSenyap

    Teknik Mudah Jana Wang Online

    Salam semua rakan2 ku & sahabat2 ku.... Sudi2 kanlah dapatkan PERCUMA preview... AMARAN! ini bukanlah Pelaburan Internet! dan bukan Skim Cepat Kaya! Tawaran Khas Untuk Anda! Percayalah Jangan Tak PERCAYA!.... Saya akan beri laman web ini 100% kepada anda SEKARANG! dan semua pesanan produk...
  19. zakie-admin-JutawanSenyap

    Percuma preview

    Salam semua rakan2 ku & sahabat2 ku.... Sudi2 kanlah dapatkan PERCUMA preview... 1. TEKNIK MUDAH JANA WANG OMLINE sila klik di link teknik-mudah di signature saya... 2. MANUSKRIP RAHSIA PAKEJ DIGITAL KIT sila klik di link dogital-kit di signature saya...
  20. zakie-admin-JutawanSenyap

    Salam Persahabatan Rakan2 & Sahabat2 ku di WC dari Admin Jutawan-Senyap.Com

    Salam Persahabatan Rakan2 & Sahabat2 ku di WC dari Admin Jutawan-Senyap.Com Untuk mengenali saya lebih dekat lagi sila add saya di FaceBook anda...
Top