Search results

  1. afiq

    Anda Ada Wordpress Premium Theme?

    Assalamualaikum...... Saya di sini berminat untuk memasang premium theme pada wordpress saya. Jadi anda perlu install di wordpress blog saya. Theme yg saya berminat ialah corporate atau portfolio. Premium theme tu boleh je dr mana2 spt woo themes, themeforest atau lain2. Tapi jgn la yg...
  2. afiq

    Hati2 jika ada orang call anda

    dipetik dari bh Mangsa kes tipu bank beri maklumat peribadi Mak aku nasib baik tak tertipu dgn scammer b*** nie. Modus operandi sama cam yg bh ckp tuh. die mintak no. card credit dan no pin. huh...mcm2 kat dunia nie.
  3. afiq

    Argh....Akaun Paypal Limited Access

    Assalamualaikum dan salam sejahtera. Nie saya ada masalah besar jugak nieh. First time get trouble by paypal :( Sebenarnya saya dah verified akaun paypal saya nie guna VCC. Tak tau pulak boleh timbul masalah nie. Paypal nie suruh saya sertakan apa yg dia mahu. Tapi problemnya, saya tak...
  4. afiq

    Jom Buat Logo Dan Menangi RM10000

    Pertandingan Mencipta Logo Kemerdekaan Ke 51 Sebagai suatu usaha menggalakkan lebih ramai lagi rakyat Malaysia menyertai secara aktif dalam perayaan Tahun Kemerdekaan Ke-51 Tahun 2008, Jawatankuasa Pusat menganjurkan Pertandingan Mencipta Logo Perayaan Tahun Kemerdekaan Ke-51 Tahun 2008...
  5. afiq

    Nak cari kat mana tools nie

    Di sini saya ada satu pertanyaan... kat mana nak dapatkan software atau tools yg fungsinya seperti menganalisis keywords... sebagai contoh, brape ribu sehari keywords "soccer" di search di search engine google,yahoo,msn dan ask.com
  6. afiq

    Dapat Jugak Payment Akhirnya..

    Alhamdulillah..... setelah sy promote ebook orang dapat jugak hasilnya.... Just promote free product... Orang lain download ebook tue sy akan dapat duit..kira cam pay per download/sign up Memang mudah...ajak jer kwan2 yg lain2 Dapat jugak 12 usd ok...here the proof.. Hrp2 lepas...
  7. afiq

    Mencari Kerja Part Time

    Assalamualaikum kpd semua warga wc. Ok.... Sekarang nie ade tak sape2 yg nak tawarkan kerja kosong atau part-time kpd saya nie.Maklumlah sekarang nie dah jadi penggangur terhormat sbb abis exam PMR. Tak kira lah keje apepun janji sumbernya halal dan sah. Ok....itu saje...
  8. afiq

    PC rosak

    Ada sesiapa yang tahu punca pc saya rosak. Cerita dia mcm nie. Masa saya nak bukak pc tunggu lama skit dia kuar mcm nie: Windows could not start because the folowwing file is missing or corrupt : /WINDOWS/SYSTEMS32/CONFIG/SYSTEM 1. Apakah punca pc nie rosak. Adakah disebabkan virus atau...
  9. afiq

    http://www.themalaysianrevolution.com/bm/index.php

    Tadi aku ada check email di bahagian inbox. Aku telah menerima email dari kawan aku pasal http://www.themalaysianrevolution.com/bm/index.php . Dengan semangat aku klik kat website tue. Aku rasa nak jadi gak member dia.(Silver membership punya). Nak kata mahal, tak lah mahal sangat. Tapi aku...
  10. afiq

    7 Hari Mahir Adsense

    Masa aku search kat google nampak la laman web nie www.7harimahiradsense.com. Siap dia letak kat google adwords.:o . Harga dia boleh tahan. Apa pendapat korang tentang video nie. Dan bagi sesiapa yg dah beli, boleh bagi review sikit.
Top