Search results

  1. F

    MINTA PENDAPAT - Hosting web yang laju kat Malaysia untuk buat server download

    Memandangkan perkhidmatan stimix yang menyakitkan hati bulan ni, - http://www.streamyx.com.my/whats_new/whats_new.php?id=article_20090331 dan server saya berada di U.S , ramai customer komplen takleh nak download produk yang diberi. Jadi saya ingin mencari sebuah webhosting Malaysia untuk...
  2. F

    Streamyx memang problem ka skarang ni?

    Apsai sekarang ni saya rasa connection streamyx semakin slow, terutama apabila bukak website yang servernya kat luaq negara. Ada dua tiga orang customer complaint fail tak habis download, susah jugak nak menega online macam ni. Kat tempat korang ok ka connection streamyx?
  3. F

    Penyelesaian: Post Affiliate Free - Hasil Jualan tidak detect

    Saya rasa ramai yang menggunakan sistem "Post Affiliate Free Edition" untuk laman web jualan mereka. Mungkin ada yang menghadapi masalah Hasil Jualan affiliate tak dikesan oleh cookies ataupun session, seterusnya menjadikan tidak ada jualan untuk affiliate. Sebagai seorang newbie yang baru...
Top