Search results

  1. Heaven

    Akaun Ebay Suspens

    berapa lama dah create akaun ebay tu?? create akaun ebay guna Debit card atau VCC??
  2. Heaven

    Masih REALIABLE ker AN sebagai dropshipper?

    adehhh...sy yg nak suruh zrul ajar cara jual brg fizikal tu... bukan sy yang nk mengajar....:p:p
  3. Heaven

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    mana gambar ni weihhhh!!! x syiok lee mcm ni.. :p:p
  4. Heaven

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    bro nk envelope bubble tu ke atau just bubblewrap??:D
  5. Heaven

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Hmmm....malas sgt nk komen... x payah nk sebut pasal bab melayu...bro ubah diri sendiri dulu... klau semua org asyik tuding jari dkt kaum melayu sendiri...sedangkan diri sendiri masih berada di takuk lama...x ada guna asyik salahkan org lain jer... klau semua org sibuk nk ubah diri...
  6. Heaven

    Masih REALIABLE ker AN sebagai dropshipper?

    Mehh sini ajar sy cara nk jual brg fizikal.... sy baru nk start ebay balik ni..... ada bran ker???:D
  7. Heaven

    Hari ini aku angin dengan buyer Malaysia

    x faham2 lg ke.....ekekekeke:p:p
  8. Heaven

    Hari ini aku angin dengan buyer Malaysia

    ni kira lebih kurang sama kes dgn budak GDI le ni...:D:D
  9. Heaven

    Bala Baru : Vero Item di Cancel Oleh AN

    Ni apa kes politik ni.... baling dgn kulit durian baru tahu...!!!:D:D
  10. Heaven

    Hari ini aku angin dengan buyer Malaysia

    HHmmm....mabuk ketum budak ni....:p:p
  11. Heaven

    Bala Baru : Vero Item di Cancel Oleh AN

    ekekekee...selamba wgn white nama naik pulak... sempoi dangabay...:p
  12. Heaven

    Bala Baru : Vero Item di Cancel Oleh AN

    Kalau mcm tu x payah le...ekekekeke... klau benda yg design common mcm Apple tu..ok lee...semua org tahu....huhuhu:p
  13. Heaven

    Bala Baru : Vero Item di Cancel Oleh AN

    Cehhh....nk offer POD better bukak thread lain... tak payah kacau thread nk bincang pasal Vero AN ni...apadaaa :mad::mad: p/s:..huhu bunyi mcm jealous je aku ada dropship company sendiri...:p:p
  14. Heaven

    Bala Baru : Vero Item di Cancel Oleh AN

    Sy rasa bro VM kena buat update senarai Vero yg setakat ni dh diremove oleh AN....Update dkt 1st page 1.Florida gators 2. 3. 4. Kalau setuju....bleh teruskan senarai ni...:D
  15. Heaven

    macam mana nak bayar ebay fees guna paypal?

    aaadehhh... lps tu nanti mesti ada soalan lg... SEBAB APA ebay tak bagi org account org malaysia bayar fee guna paypal???
  16. Heaven

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    ADEHHHHHH... Buta mata hambaaaaaaaa....(mcm Kassim Selamat) :p:p
  17. Heaven

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    adehhh...dh le sy ada 1 akaun je ni... hampeh betul...x bleh nk listing selagi x verify...
  18. Heaven

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    yg call tu Robot ...diorg just hantar 4/5 digit code klau x silap... sama mcm code yg dihantar klau verify guna email...:cool:
  19. Heaven

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Hmmm..hampeh...dlm masa seminggu 2 kali nk mintak verify... mula3 mintak verify email atau phone.....skrg mintak phone sahaja...x ada option yg utk email.. huhhh.....:mad::mad:
  20. Heaven

    Pandangan tentang "Panduan Asas dan Advance Ebay"

    Weihhhh..korang ni semua tak patut le .... Kesian le dia....mak & ayah dia sayangkan dia le beb... :mad::mad::mad:
Top