Search results

  1. hairikassim

    Hanya Cadangan

    salam WC.... Saya nak kongsi sedikit cara buat duit..baru-baru ni saya ke MPH..then ternampak buku BUAT DUIT DENGAN TUITION..ape lagi saya terus beli...bila dah habis baca saya terus apply ..nak tahu sekarang saya dah start buat home tuition,,..: ),RM1000 dah cukup..part time je.. So kwn2...
  2. hairikassim

    Ada sesiapa taw kenapa jadi mcm ni?

    salam kpd semua WC,, saya ada beli dvd untuk adobe flash..then try install patch ada..keygen semua ada...but lastly,masa nak start buka dia keluar satu msg..ckp crash..then klik ok terus hilang... so,sape2 yg taw mcm mane nak solve problem ni.. or yg penah alami perkara ni...mintak...
  3. hairikassim

    Pandangan tentang kerjaya dan hidup

    salam...lagi setahun saya akn grad so..dalam hati nak sambung master,..tp kdg2 dtg persaan nk keja dulu.. nak kahwin..hehe..so ape pandangan anda jika anda berada ditempat saya...?
  4. hairikassim

    sape penah buka liberty reserve?

    apa kelebihan liberty reserve? apa perbezaan alert pay and pay pay? kenapa jarang org guna liberty reserve? tolong kc pendapat anda.
  5. hairikassim

    Ada sesiapa nak cuba?

    Salam,rakan WC... Disini saya nak buat jualan murah sape2 nak try minum jus manggis shamelin...harga sekotak rm100 je..kalau kat pasaran rm150.. tinggal 2 kotak je... nak taw khasiat klik bwh ek..nak beli boleh contact saya. sape cepat dia dapat.. p/s:betul ke parking thread saya...
  6. hairikassim

    kat mana boleh dapat software adobe flash yg free..

    salam rakan2 WC... di mana boleh dapat software adobe flash yang free.. bukan trial punya...
Top