Search results

  1. grandsazer

    Action script photoshop

    Salam, sapo-sapo kat sini yang boleh buat action script psd, PM saya. ada job nak offer. nanti saya brief script apa yang nak buat. wasalam
  2. grandsazer

    Beli Traffic

    Assalamualaikum, Saya baru dlm internet business ni nak bertanya sikit. adakah dengan membeli traffic boleh menarik ramai visitor ke web kita coz saya tengok kat internet banyak yang buat jual traffic terutama kat US. Ada tu 50,000 traffic sampai usd 90. saya dah search kat sini kot-kot...
  3. grandsazer

    Terhad Untuk 20 Orang Shj

    Assalamualaikum, Saya ada buat promotion kepada member-member yang nak setup online store dan ini terhad untuk 20 orang sahaja dan promosi ini akan ditutup selepas cukup 20 orang. Detail :- Harga - RM 280.00 Free - 1GB Hosting + domain name Free setup fee Kalau ada yang berminat...
  4. grandsazer

    Mengubahsuai laman web

    Assalamualaiikum, Saya mencari freelance web designer/programmer untuk re-touch laman web dan buat e-commerce. kalau ada berminat harap PM saya, details saya akan bagi kat PM wasalam
  5. grandsazer

    macam mana diaorang buat duit

    salam semua, sy ada persoalan sikit tentang online business ni, kalau sy tengok blog @ web geng wangcyber tu faham la macam mereka make money dr web mereka, tp yang sy tak faham nyer macam mana pulak laman web spt lelong.com, jobstreet.com, alibaba.com, cari.com ke dan byk lagi laman web...
Top