Search results

  1. grandsazer

    [ SURVEY ] Di Mana Lokasi Anda? Mohon Reply. Thanks !

    abe mat - east - kemaman - terengganu
  2. grandsazer

    Diskusi Serius eBay Fizikal (Research, Shipping, Packing & Lain²)

    try cari kat kedai stationery, insyaallah ada.
  3. grandsazer

    Dropship warga wc

    timakasih bagi review jam kami. buka akaun dengan DHL tu memang ada hajatnyer tapi sayang seribu kali sayang kat sini tak de DHL. Produk baru utk dropship di www.xpodcafe.com yang akan dilancarkan awal november ini earring tag wasalam
  4. grandsazer

    Dropship warga wc

    dah launch dh. boleh tgk kat www.xpodcafe.com
  5. grandsazer

    Dropship warga wc

    terimakasih bos ... bagi review.
  6. grandsazer

    Dropship warga wc

    kalau yang nampak kat ebay tu bukan saya yang list tapi saya ada bagi kat sorang ebayer ni suruh test market sebelum saya wat official launch dan feed back alhamdulillah excellent. wasalam.
  7. grandsazer

    Dropship warga wc

    Salam, Pelancaran item baru di xpodcafe.com iaitu Sport Metal watch. Item ni akan berada di web kami pada ari Rabu ni bersamaan dengan 13 oct 2010. Jadi sempena pelancaran item baru , xpodcafe nak bagi percuma 5 bijik untuk di review. sapo yang berminat nak dapat jam free ni blh sms nama dan...
  8. grandsazer

    salam, apa yang saya perhatikan, mousepad masih lagi mendapat permintaan tinggi, berdasarkan...

    salam, apa yang saya perhatikan, mousepad masih lagi mendapat permintaan tinggi, berdasarkan order yang masuk ke dropship saja.
  9. grandsazer

    Action script photoshop

    Salam, sapo-sapo kat sini yang boleh buat action script psd, PM saya. ada job nak offer. nanti saya brief script apa yang nak buat. wasalam
  10. grandsazer

    Dropship warga wc

    biasa tuan MOD , kena ada promosi skt hehehe ... bila nak minum air di kemaman pulok ...
  11. grandsazer

    Dropship warga wc

    timakasih .... sama-sama naikkan dropship mesia :D
  12. grandsazer

    Dropship warga wc

    idup kembali selepas hampir2 nak tersungkur .... hehehehe
  13. grandsazer

    Dropship warga wc

    nak laptop ... jom join kempen ni .... hehehehe :D
  14. grandsazer

    Dropship warga wc

    DENGAN LAFAZ BISMILLAH DAN SYUKUR KE HADRAT ILAHI. XPODCAFE MELANCARKAN KEMPEN PEMBELIAN RAYA BERMULA 1 SEPT HINGGA 30 SEPTEMBER. Hadiah menarik kami tawarkan sebagai tanda terimakasih kami kepada reseller kami yang masih memberi sokongan kepada kami. details kempen boleh didapati di...
  15. grandsazer

    Dropship warga wc

    SIZE : 9.25" X 7.75" THICKNESS : 3mm MATERIAL : Durable heat-resistant polyester fabric on top Non-slip neoprene rubber on bottom
  16. grandsazer

    Dropship warga wc

    Salam, t-shirt buat sementara waktu ni dihentikana jualannya sehingga saya mempunyai staff yang mencukupi untuk handle t-shirt dan juga masalah dengan printer selesai. semua order t-shirt yang tertangguh akan di buat refund pada ari jumaat ni dan hari seterusnya, mungkin dalam 3-4 hari baru...
  17. grandsazer

    Dropship warga wc

    salam, artdropship dah boleh untuk buat pembelian jadi xpodcafe akan beroperasi buat sementara waktu kt web ni sehingga masalahnya selesai. log in seperti biasa tp kalau ada masalah dgn password sila klik forget your password utk dpt password baru. kalau dlm my account tk dok display...
  18. grandsazer

    Dropship warga wc

    salam, sebenarnya kena suspend bukan tak bayar hosting hehehe... tapi xpodcafe.com kena hack semalam dan untuk mencari punca sebenar, pihak hosting terpaksa suspend sementara hosting xpodcafe.com. menurut hosting provider, tiga kali ada pihak yang cuba hack website kami. buat sementara...
  19. grandsazer

    [ Official Thread ] Diskusi Khas DVD Diari Usahawan eBay Berhingus ~!!

    salam Sifu, actions file auto design artwork tu dok celah mana dlm file DVD, aku cari tk jumpa pun. apa-apa hal pun, sapo2 yang tak beli lagi memang rugi .... cepat2 order sebelum terlambat. :)
  20. grandsazer

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    dropship aku ker ... kalau betul memang tak dapat lagi.. tolong YM or pm aku ... mungkin aku tercicir.
Top