Search results

  1. scalperfx

    Promosi percuma Unlimited Hosting untuk 10 org terpilih

    Assalamualaikum....siapa yang berminat mempunyai unlimited hosting percuma, sila baca syarat-syarat di bawah 1. mesti ada domain .com,.net,.org atau domain2 lain yang berbayar.free domain tak layak 2. mesti rajin update website. 3. letak di bawah footer website "sponsored by ineedhost.net"...
  2. scalperfx

    tested - Increase DSL/Cable speed

    salam semua..sini aku nk share tweak yg boleh lajukan internet speed..aku guna streamyx 1mbps je tapi bila dh tweak dptla laju sket :D slalu buat speedtest dpt average 500-800kbps.bwh ni lps tweak ada tutorial mcm mana nk buat tapi aku dh buatkn semua file registry tu.ada 2 file registry...
  3. scalperfx

    software promote website

    salam..software ni bgs utk promote bisnes atau website...donlod cpt sblm kena delete :D mediafire.com/?bepqkmsn2q6yiie
  4. scalperfx

    salam perkenalan dari Scalperfx

    salam semua warga WC..saya scalperfx (bukan nama sebenar :D) mohon tunjuk ajar..
  5. scalperfx

    Hosting percuma unlimited bandwith

    salam semua warga WC..ni ada hosting percuma baik punya :) Webstorage 100MB Bandwith 1GB (lepas habis 1 GB, akaun akan di upgrade ke unlimited bandwith) 1 Addon Domain Allowed 5 Subdomain 5 Databases 1 FTP Account 1 Email Account PHP Yes SQL Yes Perl Yes CGI Yes Preinstalled Script...
Top