Search results

  1. tengkorak_jb

    Paypal kena closed ada effect dengan ebay tak?

    Hi geng, akaun paypal baru kena closed..mmg best.. just nak tanya..ada effect tak dengan akaun ebay..atau boleh bt satu akaun paypal baru, pastu link dengan ebay tu.. boleh ke tak? tq:D
  2. tengkorak_jb

    Minta Pandangan n komen

    Salam semua, saya baru join wc ni... walaupun dah tau wc ni dah lama wujud tapi asyik terlupa jer nak regsiter.. Anyway just nak mintak komen n pandangan tetang blog pertama saya ni. Dan mungkin dari pandangan dan komen semua disini boleh improve lagi blog saya ini... The Place for the...
Top