Search results

  1. zakiah

    salam mas dino... harap sihat selalu.. cm ne bisnes skrg.?? ble nk ajar zakiah ngn ida...

    salam mas dino... harap sihat selalu.. cm ne bisnes skrg.?? ble nk ajar zakiah ngn ida.?? kitorang nk sgt belajar dunia IM ni...
  2. zakiah

    TERMURAH! Iklan di seminar AmmarZahar, Rohaizad & Blalang

    salam mus... cmne sambutan iklan ni.??
  3. zakiah

    haii olls i hope when i join WC,i can add my experience about IM especially and collect friends...

    haii olls i hope when i join WC,i can add my experience about IM especially and collect friends and more... i hope one day i can meet all the IM otai.. hihihi
  4. zakiah

    salam noorizam harap sihat ye.. zakiah sebenarnye minat bisnes e-bay ni... harap encik noorizam...

    salam noorizam harap sihat ye.. zakiah sebenarnye minat bisnes e-bay ni... harap encik noorizam dpt bantu saya dr permulaan 0 ye.. erm.ada YM x.?? tq harap dpt reply feedback dgn segera..
  5. zakiah

    salam blalang.. zakiah sini... ada PPL terbaru x.??? nak join ni.. erm,ada YM x.? tq

    salam blalang.. zakiah sini... ada PPL terbaru x.??? nak join ni.. erm,ada YM x.? tq
  6. zakiah

    salam sapik.. kemana menghilang... da lupa kt zakiah ye... pape pun,good luck always k..

    salam sapik.. kemana menghilang... da lupa kt zakiah ye... pape pun,good luck always k..
  7. zakiah

    salam abg ammar... saya sbnrnye baru dlm bidang IM ni... kalau blh saya nk mintak tunjuk ajar dr...

    salam abg ammar... saya sbnrnye baru dlm bidang IM ni... kalau blh saya nk mintak tunjuk ajar dr abg sbb saya minat sgt dunia IM ni... ada YM x.?? tq
  8. zakiah

    salam en zamri nanyan... blh tau cm ne nk dptkan produk dan Saya ingin menjadi rakan JV untuk...

    salam en zamri nanyan... blh tau cm ne nk dptkan produk dan Saya ingin menjadi rakan JV untuk four week to freedom. tq
  9. zakiah

    TERMURAH! Iklan di seminar AmmarZahar, Rohaizad & Blalang

    ya da bank in tu.... ya book utk 1/2 A4 k... cek akaun ye... insya-allah ya try g... kalau ya xg xpe la xde rezeki ya join.. lain ms kita jmpe la.. lgpun stu negeri kn.. cewahhh bhgian bodek pulak.. huhu mmg nk sgt... blh jmpe IM terkenal.. blh share anything yg ya xtau sbb ya mmg...
  10. zakiah

    salam

    saya yang boleh ajar saya untuk menjadi seorang IM yang berjaya.? mcm mana kita nk buat satu sistem affilite itu.?
  11. zakiah

    Jawab dan Menang Wang Tunai $$..Mudah je..

    bile tarikh contest ni ditutup wanmus.?
  12. zakiah

    MACAM MANA NAK PROMOTE WEB SITE

    hai semua... nice to meet and know u all.... saya zakiah,new di sini... harap semua dapat bg kerjasama... saya ingin sangat tahu mana caranya nak jd seorang IM yang berjaya,sbb saya mmg minat sgt dunia IM ini... apa 1st step yang saya kena buat.? tq
Top