Search results

  1. papala

    Dalam Negara Share cara jaga kebersihan time covid

    Just share dengan korang cara nak jaga kebersihan time pandemik. Macam biasa lah, personal hygiene tu kena jaga. Jangan lupa social distancing. pakai mask and keep things around you clean. Jom kita kurangkan kes covid kat Malaysia. https://medical.mit.edu/four-ways-to-protect
  2. papala

    Keliru dengan minyak pelincir tiruan?

    Sebelum ini pengguna dikejutkan dengan berita tentang sindiket minyak pelincir tiruan. Bukan setakat itu pengguna juga keliru dengan minyak yang dijual oleh pihak ketiga dalam platform online. Minyak tiruan dikhuatiri mendatangkan mudarat disebabkan kandungan meragukan manakala minyak yang...
  3. papala

    Teknologi Umobile GX12

    Harga murah tapi connection tak stable ha function ke idok? Kalau korang sanggup tak?
  4. papala

    =( Malas topup selalu

    Hey korg, sy nak tanye pasal telco mane yg ade offer postpaid yg bagus lepas upgrade? maybe dari segi, coverage, data, offer or etc yg bagus??? sebab dah bosan pakai prepaid yg menyusahkan sy kena topup selalu.. so, dah malas nak topup.. skrg pakai prepaid plan TE, coverage mcm ape je...
  5. papala

    Xpax voucer bleh redim kat tempat mane?

    Aku dah dpt kod hadiah dari XPAX. Cuma x tau nak redim hadiah kat mane nie. Siapa bleh tolong x?
Top