Search results

  1. S

    Mencari atau ingin [email protected] Pendapatan Sampingan

    Aku rs ko ni tatau MLM tu apa lah...aku pun tak ckp benda tu MLM? ko tau MLM gan Affiliate tu apa? tatau kan? g tanya org dl..sblm ko ketawakan org n wat tuduhan tak berasas... dosa je dpt...
  2. S

    Mencari atau ingin [email protected] Pendapatan Sampingan

    kesian kat anda yg ikut pendapat org lain... yg tatau cerita dia.. ish2...sy tak rugi satu sen pun ...
  3. S

    Mencari atau ingin [email protected] Pendapatan Sampingan

    tak perlu nak perli2 atau gelakkan org lain lah..sbb anda pun tatau apa itu MLM and Affiliate lah..g belajar dl lah yer.. tu anda dok ketawakan org lain je..sbb anda bkn dpt apa pun...sbb anda pun tak nak ubah diri sendiri..yg tau gelakan org lain je...
  4. S

    Mencari atau ingin [email protected] Pendapatan Sampingan

    saya pun tak memaksa sapa nak joint...tepuk dada tanya selera lah...sy rs anda2 ni mmg tatau apa itu MLM and apa itu Affiliate...kalau anda nak tau apa itu MLM and affiliate kena lah belajar lg..supaya tak mudah nak menyalahkan org lain sahaja....
  5. S

    Mencari atau ingin [email protected] Pendapatan Sampingan

    tepuk dada tya selera kalo nak berjaya ...just share....tak paksa pun...
  6. S

    Mencari atau ingin [email protected] Pendapatan Sampingan

    Program ni halal...mmgla ramai yg bertanya kena ada org bawah ker? memangla btl...kalau kita buka bisnes sndiri pun mesti nak ada org tlg kita kan? yang penting anda set kat minda " KALAU DIA BOLEH.... AKU LAGI BOLEH" sapa lg nak ubah diri sendiri kalau bkn bdn sendiri...w'salam
  7. S

    Siapa disini Biz/Work At Home Moms?

    As Salam, TQ Mr. admin postkan ruangan mcm ni untuk kaum2 wanita... :) Kalau yang wat bisness melalui internet..leh tak? tya dl..mn tau kang post kena ban lak ..just nak share....
  8. S

    Mencari atau ingin [email protected] Pendapatan Sampingan

    Hi Alls, Just nak share...kalo anda inginkan pendapatan yg lumayan sila joint sy;;) mn tau life anda akan berubah dan leh share gn kengkawan anda yang lain...
Top