Search results

  1. shabab05

    Ebook Pemasaran di Facebook yang Terbaik, Lengkap & Mudah difahami.

    Salam.. ada sape2 tahu ebook yang terbaik untuk saya beli. Sya berhajat mahu membesarkan lagi perniagaan sya dengan target market di Malaysia pula. Sya harap ada sape2 sudi kongsi. Sya bukan suruh kongsi ebook tu, sya akan beli cuma tak tahu ebook mana yang terbaik. TQ :D
  2. shabab05

    Minta tunjuk ajar meniaga di FB

    Salam.. Sya sedang mencari servis yg terbaik untuk membuka facebook untuk bisnes. Apa yg saya nak, ia nampak professional, menarik dan mudah diuruskan oleh admin. Dan apa-apa je la yg diperlukan. Yang penting harga berpatutan dengan apa yg dapat . Saya masih baru dalam bidang ni, so minta...
  3. shabab05

    Macam mana nk tahu status website

    Salam.. sape2 tahu, cmne nk tau satu2 website tu scam? maksud saye kita leh cek detail website tersebut.. dgn cara itu kita dpt tahu website tu scam ke @ sebagai vip reseller ke dll..
  4. shabab05

    Tips menghindari file-file penting dari di hacker

    Salam. Saya ingin bertanya kepada pakar-pakar IT disni. Cnthnye sya ade file ms excel yang mengandungi data akaun-akaun email, bank etc yang berhubung kait dengan data-data penting beserta password. Mn nk ingat kan klu ade perpuluh2 email, akaun bank etc dengan password2 yang berbeza. Cara...
  5. shabab05

    Menghindari pc/laptop daripada jenayah cyber

    Aku ni xberapa pndai sgt tentang security utk computer ni. so, aku harap sape2 yg terer bab2 ni dpt kongsi kt sni. tmbh2 lagi sape2 yg ada wat bisnes online, banking online @ yg berkaitan ngn internet sgt memerlukan pengetahuan tntg menghindari dari jenayah cyber ni. so, kt sni aku hrp korg dpt...
  6. shabab05

    Email inbox penuh dengan sampah sarap!!!!

    email yahoo dan gmail sya penuh dgn email2 yang xdiundang. tiap2 hari paling kurang 20-40 email masuk.. adakah perkara ni akn menjadi mslh pd akaun email sya?? dan cmne cara sya nk mengelakkan drpd dpt email2 yg xdiundang ni..?? hrp2 sesiapa dpt membantu.. :)
  7. shabab05

    Debit Card mana yg menjadi pilihan utk kegunaan Ebay&Paypal

    Salam.. Mungkin senarai di bawah boleh dijadikan panduan. Saya akan update lagi. 1. Public Bank Visa Debit Card 1) PB day2day 2) PB kuning 3) PB esso 4) PB ING 5) PB UTAR 6) PB TAR 7) PB MU 2. Tesco RHB Bank Visa Debit Card 3. Tune Money Visa Prepaid Card 4...
  8. shabab05

    Wholesale Bukit Kayu Hitam, Kedah

    Salam.. aku nk tnye sape2 kt sini org kedah @ tahu tntg wholesale di sana tu.. Aku cadang balik raya ni nk ke sana tgk2 barang2 ape yg ade sane.. nk tnye korang, cuti raya ni diorg bukak kedai tak?? barang ape yg ade kt sne? ape komen korang tntg barang di sana nk bandingkn ngn kt kl...
  9. shabab05

    Step by Step Full Time eBay eBayer

    Salam... Sya lihat di thread2 sebelah byk membincangkn full time internet business tp hnya secara umum tidak memfocuskn kpd business tertentu. Pada pandangn sya, ebay adalah sebuah marketplace yg luas dan sgt luas, traffic yg tinggi, worldwide dan etc. Di ebay juga rmai ebayer2 dr kalangan kita...
Top