Search results

  1. junaidahhamdan

    Analisis Padanan Minat dan Bisnes

    Ramai orang kata asal minat ja boleh buat bisnes. Apa benda yang kita minat boleh dijadikan bisnes sepanjang hayat. Hakikatnya tidak begitu. Banyak faktor lain yang mempengaruhi keputusan nak buat bisnes. Mungkin faktor belum cukum ilmu, sukar dapat bahan mentah, belum dapat sokongan keluarga...
  2. junaidahhamdan

    Muzik Album Terakhir Dewa 19

    Lagu2 dewa memang best!. Suatu masa dulu memang popular meletop2. Tapi sekarang dah sepi. Boleh kongsi apa lagu best dari diorang sekarang.
  3. junaidahhamdan

    ingin mencari jodoh...watie

    Sebenarnya wanita sekarang lebih berhati2 memilih calon jadikan suami. Ramai wanita mendapat suami yang kurang berkualiti sekarang ni. Jadi pada anak2 bujang kat luar sana tolonglah cari ilmu sebelum nak memperistrikan anak dara orang.
  4. junaidahhamdan

    ingin mencari jodoh...watie

    Adakah jodoh anda itu bertemu dengan program affiliate saya yang sangat lumayan?. Cer citer
  5. junaidahhamdan

    Ku Kejar Cinta Abadi

    Sebenarnya sebut hal cinta, mesti hati semua orang berbunga-bunga. Senyum-senyum je. Best kan saat jatuh cinta, bercinta dan bernikah. Tetapi adakah itu cinta sejati yang dikejar. Sebenarnya cinta sejati juga adalah merupakan rezeki kurniaan Allah swt. Seawal sekolah rendah terkadang kita telah...
  6. junaidahhamdan

    Ruangan untuk newbie

    Bagi otai-otai yang dalam forum ni pls support our affiliate sb kami baru nak kumpul mail list. Kami faham kena sabar tapi kalau tuan/puan otai boleh bantu. Alhamdulillah...
  7. junaidahhamdan

    Program Affiliate IM-IM Di sini

    Nama penuh admin : Junaidah Binti Hamdan Email Admin : [email protected] URL Website : Company's OperatingProcedure. URL Daftar Affiliate :jemputanJV Jumlah Komisen : RM50.00 Tarikh pembayaran komisen: Setiap 7hb. setiap bulan Nota : Syarat tu tak ada. Cuma mohon tuan/puan bantu saya dalam...
  8. junaidahhamdan

    Selamat Hari Raya Aidilfitri 2016 | 1437H

    Wah! nak raya dah.....Perancangan tu bagus. Kata bijak pandai, merancang sebenarnya 2 kali ganda masa yang perlu diambil berbanding perlaksanaan. Perancangan ikut priority. Amalan dan ibadah yang utama, baru ikut yang lain...baju raya, kuih raya, lampu raya, duit raya, lemang raya, balik raya...
  9. junaidahhamdan

    Dalam Negara DSV dikecam aksi togok terus dari botol Pamoga

    Saya pon berpandangan yang sama. "minum ikut botol ja weh!!". Janganlah macam tu Dato' Seri. Tak comei langsung. Etika beriklan pon kena jaga jugak. Adab kat mana?....
  10. junaidahhamdan

    Teknologi Lazada Melancarkan Lazada TV – Platform Membeli-Belah Melalui Tontonan Video

    Kadang2 beli barang online ni risikonya barang x sama dalam gambar. Mungkin x peka dengan spesifikasi yang diberikan. Nampak macam cantik dan besar. Tapi yang sampai..haram x sama. Bila baca spec memang betul yang depa jual tu murah sebab saiz kecik dari biasa. Patut pon murah konon. Jadi...
  11. junaidahhamdan

    Macam Mana Sosial Media Boleh Tampung Hidup Anda???

    Semuanya atas minat dan kesungguhan. Minat yang mendalam mengatasi segala kepayahan. Jangan minat hangat2 tahi ayam. Minat kena pupuk juga tiap hari. Spent time sikit untuk tahu apa yang dikerjakan. Konsisten dan fokus. Hahah untuk diri saya juga......
  12. junaidahhamdan

    Dalam Negara David Teo ditampar: Afdlin Shauki salahkan Rosyam Noor

    Saya juga berpendapat seperti Otai Afdlin. Sumpah terkejut, forum dengan PM boleh berlaku macam tu. Walau macam mana x puas hati kita kena hormat majlis. Nak tampar ke apa kat belakang. Jangan tonjolkan imej yang menggambarkan keseluruhan kelompok forum tersebut. Pls jangan lah macam tu...be...
  13. junaidahhamdan

    Agent Sim Frenz Mobile Diperlukan!

    Terima kasih buat posting...jap kita nak hadam dulu. Suatu masa dulu terlibat juga dengan tunetalk. Bila majority dah pakai wifi kat rumat n university tu yg agak susah nak promote...
  14. junaidahhamdan

    Hi, i am new here :) Nice to meet you all :)

    Hai...junaidah here, Best of luck for the great and suitable candidate for those position.
  15. junaidahhamdan

    ingin mencari jodoh...watie

    Jodoh memang ketentuan Allah SWT. Kita boleh berusaha dan berdoa tetapi sebenarnya jika sudah sampai jodoh tiba-tiba sahaja anda akan bertemu hero atau heroin anda tanpa diduga. Berkahwin dan melayari alam rumahtangga. Ada jodoh bawa bahagia ada juga jodoh dugaan dari Allah supaya lebih...
  16. junaidahhamdan

    Ruangan untuk Ebook dan Pasaran Ebook

    Saya ada buat ebook. cer tengok ok ke idokk? Beri nasihat sedikit pada kami. Dm kat insta ok
  17. junaidahhamdan

    Tahun ini 2017 kami telah menggunakan sistem affiliate mimevo.com Sila ke laman baru kami...

    Tahun ini 2017 kami telah menggunakan sistem affiliate mimevo.com Sila ke laman baru kami http://www.manualhrd.com/jemputanJV2017.html
  18. junaidahhamdan

    Salam Perkenalan

    Assalam semua. Jika sudi lawatlah minisite saya yang x berapa cantik tu. Buat sendiri...
  19. junaidahhamdan

    Assalam puan. Ada masa tolong tengok web saya. Kalau nak buat review dengan puan macam mana...

    Assalam puan. Ada masa tolong tengok web saya. Kalau nak buat review dengan puan macam mana. Email. [email protected]
  20. junaidahhamdan

    Dalam Negara Ujang diberhentikan kerja, dakwa dianiaya majalah Upin Ipin

    Semoga ada funder yang sanggup beri capital pada saudara ujang untuk terbitkan sendiri Komik beliau. Walau bagaimanapun ujian dan dugaan Allah SW.T amatlah besar nikmatnya. Saya juga pernah menghadapi dugaan yang maha besar. Saya kongsikan untuk mendaptkan ketenangan dgn bersabar dan muhasabah...
Top