Search results

  1. mansurbiz

    Yusry Mansurbiz kena rembat, ganas! (jangan tengok, ada Gambar)

    Klik untuk view online => http://www.duitlelong.com/bonusvld/ Yusry Jomseminar kena rembat maut punye! "Sila Jangan Buang Masa, Buang Duit, Tambah Pening JIKA tidak mahukan BONUS DVD Video Lubuk Duit yang DIJAMIN semestinya...
  2. mansurbiz

    Apa cite DVD Diari eBay Merempit? (Macam bagus aje!)

    (update 3.30 pm 25 Jun 2010) Salespage => http://www.duitlelong.com/rempit/ Sneak Peak Video => http://www.youtube.com/user/duitlelong Order Terus => http://duitlelong.com/order.php Login ke page ahli => http://duitlelong.com/members/ ======================= Salam usahawan...
  3. mansurbiz

    Mansurbiz - Tool eBay Free, ANNE?

    Salam, Kebelakangan ni aku menerima order yg kekadang berdesup dan disamping order bulk deal belakang ebay. Memandangkan sekarang aku tgh bz menyiapkan dan menaiktaraf ebay research tool rahsia yg pernah dimaklumkan di thread berhingus tu, maka menguruskan order ebay dan dropshipper AN dalam...
  4. mansurbiz

    GMail dah ketatkan pendaftaran?

    Hari ni aku try daftar acc GMail baru... lepas tu dia minta no handphone utk dia sms code verification. kalo takde, tak bole signup, melainkan ada kwn lain yg boleh hantar invitation code. wah, nampaknya makin stress sape2 yg ske create acc gmail byk2 tu... juga para spammers
  5. mansurbiz

    Koleksi Duit Online - Dahsyattt!

    Salam warga WC, "Mahukah anda memiliki koleksi produk digital terbaik dalam 5 minit seterusnya dan menjana keuntungan dengan segera dan mudah... malah ianya terbukti?" PERCUMA HARI INI! Bonus Tambahan Hebat bernilai $1,240. Tawaran Terhad. Hari ni aku nak promote salah satu...
  6. mansurbiz

    Trafik unik 30k sebulan, jom iklan cepat!

    ========================================= LATEST UPDATE: 08/07/2009 ========================================= skrip utk iklan dah hampir siap. Bagi sesiapa yang berminat boleh jenguk url ni: => http://www.duitlelong.com/iklan So, ni kira pre-launch sebelum skrip berfungsi sepenuhnya...
  7. mansurbiz

    Awas, Scammer licik pekenakan aku!

    Salam geng, ni aku nak cite pengalaman aku deal dgn scam artist dari Ukraine. Depa dapat contact emel aku dari eBay dan reason dia nak deal dgn aku sbb: msg dia nampak personalized, so aku yg curious dan sedikit hidung belang ni memang cepat je respons lagi2 kalo awek ukraine yg hantar...
  8. mansurbiz

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Salam geng, Mulai hari ini aku akan cuba terbaik update kisah benar aku bergelumang dalam bisnes eBay yang hari ni dah masuk 2 minggu lebih. So, ini seperti ilmu hands-on. Tak perlu bayar, aku bagi free je kat korang untuk baca. Manalah tau kita sama-sama boleh kongsi ilmu berguna untuk semua...
  9. mansurbiz

    Virus terbaru paling ganas + susah remove

    ni mesti kes ada hackers tensen dgn kemelesatan ekonomi atau biz forex. Nama virus ni Downandup/Conficker. Menurut laporan terkini dalam 4 hari saja, 9 juta PC dah kena. Ianya amat sukar dibuang, tricky, even antivirus pun susah nak detect. virus ni bijak sbb cara dia masuk dlm pc kita...
  10. mansurbiz

    WTB: Saya nak PayPal Urgent!

    salam seme, sesapa yang baik hati dan rasa nak jual kat aku yg encem ni (perasan ler...) dalam USD100 atau kurang, jangan segan2 ym aku: mansurebiz terima MBB atau CIMB. Thanks.
  11. mansurbiz

    Nak jadi jutawan, jadi la IMA

    WC ni forum IM. tapi section ni la aku tgk paling kurang hangat. so, aku pun nak tumpang kepoh kasi kecoh sket. IMA ni John Reese nyer term terbaru. Bila ada term baru tu mesti ada produk dia nak jual ek... hihihi IMA = Internet Marketing Advisor Dia kata salah satu trick nak buat duit...
  12. mansurbiz

    Wangcyber akan berkubur

    salam geng, aku bawa topik yang mungkin sedikit kontroversi ni sebab berdasarkan pemerhatian aku dgn WC semenjak dua menjak ni. Dimana senior2 dan otai2 WC? dimanakah ahli2 WC sekarang? Aku dok tgk thread x byk skrg ni. Ahli active yg online pun kadang2... huhuuhuhu Aku rasa admin &...
  13. mansurbiz

    Tak respek ar

    Salam, tumpang lalu semua bro2 dan kakak2 WC... :) saya tersesat kat sini lepas follow iklan bro Syed. tak sangka plak org2 kita pun hebat buat duit online. jadi memang respek spring kt seme otai2 WC! harap dpt blaja byk drp korang semua, ok! p/s: sorry coz tajuk lari... hihihi
Top