Search results

  1. tuan

    PERCUMA Webhosting untuk warga wangcyber

    x ada pm lg
  2. tuan

    PERCUMA Webhosting untuk warga wangcyber

    kena ada domain sendiri
  3. tuan

    PERCUMA Webhosting untuk warga wangcyber

    boleh sape pn boleh try hanya untuk webhosting shaja ,just pm email dan domain name sahaja
  4. tuan

    Nak tukar hosting macamana?

    seluruh ip dia dah terkena bro fivio x buat ape2 pn baik blah bro jagn tunggu lama2 sya ,skrng sya sya hostkan dkt sy punya vps sendiri lagi baik
  5. tuan

    PERCUMA Webhosting untuk warga wangcyber

    boleh pm sya alamat email dan domain dan sya akan setkan
  6. tuan

    PERCUMA Webhosting untuk warga wangcyber

    bagi free sambil saya test system - yg mana dapat free tetap akan dapat free selagi server tu online
  7. tuan

    PERCUMA Webhosting untuk warga wangcyber

    Spec sebagai mana berikut: 100 MB Storage 10 GIG Bandwidth Webhosting dihoskan menggunakan kloxo panel dariapda vps (virtual private server) milik sya sendiri Spec server adalah seperti berikut: CPU model : Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1270 v3 @ 3.50GHz Number of cores : 1 CPU...
  8. tuan

    Ader Ker Hosting Dengan Unlimited Bandwidth?

    To understand what unlimited means for that provider you need to read there SLA. In many cases they define in there what they dictate as unlimited*. It is usually along the lines of you can use how ever much you like, as long as you don't abuse or saturate it.
  9. tuan

    Mamak kantoi letak spender dalam kuah kari bagi laku awas yang makan nasi kandar!!!!!

    tips dia makn dkt kedai yg x ramai orng
  10. tuan

    Jangan beli Web Hosting dengan JixHost

    vps unmanaged sebab tu murah ,usd 10 sethun pn ada
  11. tuan

    Kupon KedaiDomain.my terkini

    sya macam kenal je bro , dari edorey ke ,maaf lau silap
  12. tuan

    Jangan beli Web Hosting dengan JixHost

    sya paki vps dan sya setup server sya sendiri install ssh,ftp dan sebagainya lepas tu saya setkan virtual host , nak pointkn domain hanya set kan a record ke ip server sya , sya beli vps murah je x sampai usd 20 setahun. Mi salah stu blog sya yg sya test setup http://blog.mulutmerah.com dgn vps...
  13. tuan

    Ader Ker Hosting Dengan Unlimited Bandwidth?

    Betul tu lau data center dkt malaysia payah sikit nk yg laju, nk speed kena paki vps ssd ,sya penah pakai stu vps yg I/0 1GIG/s
  14. tuan

    JOMHOSTING - Makin lama aku simpan makin terbakar HATIKU ini!!!

    masalah dia overload kot sumbat bayk sgt web dalam satu server lau paki dedicated pn haru jadinya
  15. tuan

    Ader Ker Hosting Dengan Unlimited Bandwidth?

    berapa port speed server 10,100,1 gig
  16. tuan

    Ader Ker Hosting Dengan Unlimited Bandwidth?

    mahal lau setkt website biasa x padan
  17. tuan

    WTA Ada kat sini yg masih belum ada hosting dan nk hostkan website

    Salam warga WC semua, sya ingin bertanya sekiranya ada rakan2 disini memerlukan webhosting untuk hostkan website.Saya ada satu vps yang mungkin tidak akan digunakan (VPS sya unmetered) dan bercadang untuk install kloxo dalam server tersebut untuk tujuan webhosting.sekiranya ada yang berminat sya...
  18. tuan

    Godam.Org

    x de manarik pn
  19. tuan

    Ader Ker Hosting Dengan Unlimited Bandwidth?

    kena susped sb pakai byk memory dan cpu .paki je vps lag pn lag murah tapi ken amange sendiri la pm sya lau x pandai sya dah ada lebih 10 vps
  20. tuan

    Jangan beli Web Hosting dengan JixHost

    host je dgn sya rm 2 sbln ,share hosting dgn sya
Top