Search results

  1. Ammar Adnan

    Pi Network

    APA ITU PI ??? "PI" adalah wang digital baru Crypto 2020, yg telah di senaraikan ke market currency 1. Aplikasi PI berfungsi sebagai Dompet Anda. 2. Aplikasi PI berfungsi sebagai Media Sosial untuk berbagi konten (teks, gambar, vedio dll) 3. Aplikasi PI berfungsi sebagai Point of Sales jadi...
  2. Ammar Adnan

    CryptoCurrency Mining

    [ APA ITU CRYPTO MINING FARM❓] ⚡⚡Play Video ⚡⚡ YouTube : Crypto Mining Farm bermula pada tahun 2014, pada ketika ramai yang tidak ambil peduli. Mereka yang rebut peluang awal siapa sangka sekarang mereka "Silent Millionaires." SIAPA NAK 50 GHS FREE & DAPAT BITCOIN FREE...
  3. Ammar Adnan

    Beli Menjual paypal rate 4.00, whatsapp untuk cepat

    Saya ada fund paypal untuk dijual. Rate saya adalah 1 USD = RM4.00 Saya terima pembayaran melalui CIMB Sila hubungi untuk dahulu maklumat lanjut, Whatsapp: 0109418824 Fund available $20.
  4. Ammar Adnan

    Autopilot Buat Duit (Hanya Untuk Newbie)

    untuk newbie yg x pnah dapat income dari tenet sahaja.... yg nak tahu sila hantar private mesej pada sy....sekian...
  5. Ammar Adnan

    Autopilot Buat Duit (Hanya Untuk Newbie)

    Di sini saya akan menerangkan cara untuk buat duit secara autopilot...mungkin ramai yang tidak tahu tentang teknik ini...jadi saya akan berkongsi dengan anda... sila pm untuk maklumat lanjut
  6. Ammar Adnan

    [percuma]claim rebat rm1000 dari kerajaan untuk buat website bisnes

    untuk maklumat lanjut sila klik di SINI
  7. Ammar Adnan

    [LIKEWAR] Tak Perlu Lagi Keluar MODAL,SERVIS LIKE atau Merayu kepada rakan Untuk LIKE

    hehe...bro...script ni sy pun ada jual...hehe...xpe ni market bro... bro pm sy nak buat buat duit ngan bro...
  8. Ammar Adnan

    Facebook Content Locker (Wordpress+Blogspot) Percuma

    bump untuk hari ini
  9. Ammar Adnan

    Facebook Content Locker (Wordpress+Blogspot) Percuma

    ada option kat javascript tu...kalau xnak paksa orang like pun xpe...:)
  10. Ammar Adnan

    Facebook Content Locker (Wordpress+Blogspot) Percuma

    hehe...banyak option skrip ni...x perlu suh orang like pun x pe...bleh letak buat button close...:)
  11. Ammar Adnan

    Facebook Content Locker (Wordpress+Blogspot) Percuma

    kat bahagian mesej tu letak kode gambar dalam bentuk html letak kat dalam tanda ( ' )
  12. Ammar Adnan

    Facebook Content Locker (Wordpress+Blogspot) Percuma

    ada option spy x force dorang klik like...
  13. Ammar Adnan

    Facebook Content Locker (Wordpress+Blogspot) Percuma

    xpe sabar separuh daripada iman...hehe...
  14. Ammar Adnan

    Facebook Content Locker (Wordpress+Blogspot) Percuma

    salam semua saya nak share tips spy fanpage lebih ramai fans dengan menggunakan content locker... kepada sesapa yang nak cuba bleh la try...:D FB content Locker percuma
  15. Ammar Adnan

    Script untuk melajukan blog anda....

    ni tuk hentikan load image...bila visitor scroll baru image akan load....:)
  16. Ammar Adnan

    Script untuk melajukan blog anda....

    assalamualaikum semua.... nak share script untuk melajukan blog anda.... download script kat sini http://www.mediafire.com/download.php?yelma6s4my53484 pass: tekan like, reply thread dan pm ...hehe
Top