Search results

  1. tuan

    PERCUMA Webhosting untuk warga wangcyber

    Spec sebagai mana berikut: 100 MB Storage 10 GIG Bandwidth Webhosting dihoskan menggunakan kloxo panel dariapda vps (virtual private server) milik sya sendiri Spec server adalah seperti berikut: CPU model : Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1270 v3 @ 3.50GHz Number of cores : 1 CPU...
  2. tuan

    WTA Ada kat sini yg masih belum ada hosting dan nk hostkan website

    Salam warga WC semua, sya ingin bertanya sekiranya ada rakan2 disini memerlukan webhosting untuk hostkan website.Saya ada satu vps yang mungkin tidak akan digunakan (VPS sya unmetered) dan bercadang untuk install kloxo dalam server tersebut untuk tujuan webhosting.sekiranya ada yang berminat sya...
  3. tuan

    Mintak bantuan rakan wangcyber semua pandu uji server VPS saya

    Salam untuk semua warga wangcyber Saya ingin memohon bantuan rakan wangcyber untuk mencuba server vpn yg sya bru setup,tidak kira saudara pakai isp mana sekali pn saudara adalah dialu-alukan untuk mencuba. Mana2 rakan yg berminat boleh lah komen ataupun pm message untuk sya hantarkan tetapan...
  4. tuan

    VPN Percuma

    nah sya bg free vpn more than 40 server username:trial1day pass :tryme1 username : budak password: gotoschool server : http://mulutmerah.net/software/1mVPN.zip Boleh pakai open vpn .. nk setup jagn tanya sya sya x tau # sekiranya mahu username sediri boleh register kt bwah pastu boleh...
  5. tuan

    PErcuma web hosting untuk mereka yg baru nk stat blogging atau mebina laman web

    250 MB Disk space 2 GB Monthly data transfer 3 FTP accounts 3 Email boxes 1 Addon domains 3 Subdomain cPanel Powered Cloudflare ready Softaculous ready 99.99% Uptime Guarantee PHP, CGI, Perl, JavaScript, SSI & MySQL Support order code : WC-073L Daftar kat sini...
  6. tuan

    Salam perkenalan dri sya ahli lama wc

    Salam semua salam perkenalan kepada semua, ada kat sini yg masih kenal/ingat saya.. lama dah x singgah kat wc ni Selamat berpuasa kepada semua..:D
  7. tuan

    Ada sape tau kemana support fivio pergi (ke dah arwah dah semua)

    Salam semua, sya ingin bertaya pada semua warga wc ni , sya ada maslah dgn hosting fivio.my , web sya dah lebih seminggu jadi kosong, hantar suppport tiket x bals, call x angkat , atau pn fivio dah nk tutup kedai, sape2 ada info boleh komen atau pn bbag direct link admin fivio ni senang...
  8. tuan

    Lamanya x masuk wang cyber ni

    Salam semua , salam maal hijrah :D
  9. tuan

    Free webhosting untuk newbie (FREE)

    Salam semua Sya disini menawarkan untuk hostkan blog ataupun web anda secara percuma. Sya tidak mengenakan sebarang syarat untuk hostkan blog/web anda. Tujuan sya adalah untuk membantu anda terutama newbie atau yg baru nk berjinak dgn blog atau pn membina website tanpa sebarang kos: Apa yg...
  10. tuan

    Saya sudah kembali ke wangcyber

    Salam semua .. lama sya x menjengah ke wangcyber byk perubahan:D
  11. tuan

    Cadangn Untuk tutup je WC Sape setuju..

    Sape Setuju:confused:
  12. tuan

    Mintak Tolong semau SEGERA

    urgent ni.. sesiapa ada jual kaspersky security , mintak tolong PM sya atau poskan dekat sini sya memerlukan nya dgan segera.. Kes kecemasan , Nyatakan harga anda pastikan "ORI"
  13. tuan

    Free Cpanel Hosting 5 Gig Bandwith

    Saya Mahu memberi ( WTG ) Free Cpanel Hosting Disk Space 100 MB Bandwith 5 Gig Subdomain 2 Addon Domain 1 Max Database 3 # Tawaran ini terbuka untuk mereka yang belum penah ada Cpnel Hosting atau mahu mencuba sendiri bagaimana...
  14. tuan

    Jom Dengar Radio Online sya

    JOM dgr n bag komen slow ke x http://fuhh.mine.nu:8000/stream.ogg play dalam palyer not in browser
  15. tuan

    Sape penah dapat cashout dari bux.to

    Sape penah dapat dari bux.to minta post kat sini sebab skrng ads kat web ada 50 pada satu2 masa byk 2. jenoh nk klik penah dapat cashout dulu .. masa 2 hanya ada 8 ke 10 ads sehari lepas dia ubah payout dia ke 50 usd saya stop sebab nk cecah 50 usd makn masa yg amat lama. tapi skrng...
  16. tuan

    Host web korang secara percuma

    Ada sape lagi yg masih blum ada blog wordpress . kalu berminat aku akn hostkan blog korang secara percuma .. yg xde domain boleh pakai co.cc..
  17. tuan

    Dah Boring Guna Sreamyx !!

    Sape yng dah boring guna streamyx boleh bertukar kepada jaring plak ada promosi sekarang dng package 1 mbps hanya 80 dengan 6 email account http://www.jaring.my/service/broadband/index.cfm?cont=flite_wired
  18. tuan

    Hanya Pada Yang Sudi

    Salam Semua.. diharap sihat selalu Saya perlukan beberapa orang Im malaysia tok menulis tentang sejarah penglibantan mereka didalam dunia internet untuk dimuatkan didalam ebook yag bakal saya hasilkan.. Diharap pada mana2 IM yang sudi boleh membantu saya..
  19. tuan

    Kat Mana Nk beli Domain.. ke takn ak

    Saya nak beli domain kat mana paling sesuai n murah. Yang dari malaysia je
  20. tuan

    Awas Dulu paypal skrng Libertyreserve

    Awas saudara saudari banyak email phishing sekarang , terbaru untuk Libertyreserve lak. So berhati hati
Top