Search results

  1. matnor

    Lombongemas - Gobala Krishnan

    betul gak kata wan ni...terbaik bahagian mana ye...bleh ulas skit isi kandungan ebook tu...kalau bagus...bleh le saya rembat satu...
  2. matnor

    pelaburan perak

    Terima kasih sahabat kerana beri pandangan...
  3. matnor

    pelaburan perak

    salam sahabat...saya nak buat survey skit...katakan sahabat berminat melabur dalam silver...perkara apa yang ingin sahabat nak tahu...satu lagi katakan sahabat ingin melabur di dalam pelaburan silver , masalah apa yang sentiasa bermain di dalam fikiran sahabat...jawapan daripada sahabat semua...
  4. matnor

    Celcom Broadband SKMM

    broadband apa yang laju? broadband maxis laju ke?...saya pun nak tukar yang lain..sebelum ni pakai celcom
  5. matnor

    Saya baru nak belajar bisnes online, perlu tunjuk ajar dari semua..

    salam pengenalan sahabat...sahabat telah menuju ke tempat yang betul......mintak aje...bantuan akan tiba
  6. matnor

    Pemasaran Affiliate - Proses yang berterusan...

    Terima kasih dengan perkongsian sahabat ....sekurang- kurangnya dapat memberi inspirasi dan panduan kepada saya...
  7. matnor

    Masa Aku Tak De Duit, Ada Kau Kisah Nak Tolong ?

    Saya setuju sangat dengan apa yang sahabat cakapkan...kalau duk layan sangat tentang apa orang akan kata...kita takkan maju ke mana...masa senang ramai lah yang ngaku saudare......kalu dah susah buat tak kenal je..keji kita lagi adalahhhh..... saya ada pengalaman yang macam nih...saudara kita...
  8. matnor

    Misi RM 15,000 sebulan

    misi dan matlamat saya dalam perniagaan ialah saya nak dapatkan pendapatan sebanyak rm10,000 sebulan...tak kiralah melalui perniagaan offline ke atau online..insyaallah
  9. matnor

    [[ NEWBIE ]] * * * Segera Bangkit Daripada Kegagalan * * *

    Betullll...dan selain itu , sentiasa memperbaiki diri dengan menambah ilmu di dada...tanpa ilmu, kita takkan kemana - mana..seksa kalu takde ilmu nih....rasa macam kabur je masa depan...tak de hala tuju....
  10. matnor

    Salam orang baru

    dalam forum ni banyak ilmu yang sahabat akan dapat...janaji sahabat rajin mencari....semoga berjaya lah ye...terjun kena berhati -hati..jangan sampai patah kaki...:D
  11. matnor

    [[ NEWBIE ]] * * * Segera Bangkit Daripada Kegagalan * * *

    Insyaallah sahabat akan berjaya...janji kerja mesti dilakukan bersungguh - sungguh......
  12. matnor

    Salam Perkenalan dari Remaja Biz

    tujuan saya menyertai forum ni pun sama gak macam sahabat..tujuan nya adalah mencari ilmu, menambah kawan, dan nak cari duit lebih kalu diizinkan tuhan...so, salam pengenalan lah ye...
  13. matnor

    Salam Ta'aruf

    selamat berkenalan sahabat....saya nak ucapkan selamat hari raya
  14. matnor

    [[ NEWBIE ]] * * * Segera Bangkit Daripada Kegagalan * * *

    setiap pembelian daripada pembeli memberi kan satu kepuasan yang sukar untuk dijelaskan..walaupun pembeli kita tu hanya seorang...rasa berbaloi dengan usaha yang dilakukan bersungguh - sungguh..jadi apa yang perlu kita lakukan ialah berusaha lagi dengan bersungguh-sungguh dan jangan mudah putus...
  15. matnor

    Ruangan untuk newbie

    kita perlu sentiasa belajar..cari ilmu sebanyak mungkin..sebabnya nak cari rezeki melalui internet memerlukan kesabaran yang tinggi dan jangan mudah putus asa...yang paling penting FOKUS kepada satu benda sahaja dalam satu 2 masa..
  16. matnor

    mana lag bagus buat website dengan Joomla, wordpress atau custom?

    salam sahabat ...hari tu ada jugak saya terbaca pasal joomla nih...untuk pengetahuan sahabat semua, joomla sekarang ni tengah meningkat dari segi popularitinya...ramai yang tgh belaja joomla nih....dari segi yang mana satu yang senang...pandangan saya , kedua - dua perisian iaitu wordpress dan...
  17. matnor

    Mintak komen salesletter saya

    Salam sahabat semua...boleh tak mintak tolong..tolong beri feedback pasal penulisan salesletter saya...bukan apa saya nak mahirkan lagi diri saya ni dengan penulisan salesletter...sila lawati web ini www.ringgit4u.com...saya amat hargai komen sahabat semua...
  18. matnor

    Etika Berforum : Mari Bincang Bersama..

    Saya sama jugak lah macam imo imora.Saya nak mintak maaf jugak lah kalu ada sesiapa terasa dengan saya nih...kadang2 perasaan manusia ni sukar dikawal...bila ditegur supaya sopan santun semasa berpost nih...ttp tak nak dengar...buat ego je tu yang cepat hangin tu...insaf terus bila dgr nasihat...
  19. matnor

    macamana nak ambik komen sahabat lain

    Semoga tuhan sahaja yang membalas ilmu yang sahabat berikan kepada saya..terima kasih
  20. matnor

    macamana nak ambik komen sahabat lain

    Terima kasih sahabat kerana menolong...... :D
Top