Search results

  1. fikriidris

    Laman web atau blog yang paling sesuai untuk beriklan

    Salam dan sejahtera kepada semua sahabat. Saya baru dalam dunia blog ini dan saya ada satu blog berkenaan ******** peribadi untuk kakitangan kerajaan,badan berkanun dan lain-lain.******** ini adalah sah disisi undang-undang. Saya mahu meyebarkan maklumat atau blog saya kepada orang ramai dan...
  2. fikriidris

    cara nak pasang wibiya toolbar di wordpress

    Kepada sahabat WangCyber yang dasat-dasat .... boleh ke sesiapa ajarkan saya bagaimana cara hendak guna dan pasang Wibiya Toolbar do wordpress . Saya dah install di plugins tetapi saya tak tahu bagaimana caranya ia digunakan dan macam mana cara untuk melakukan..harap sahabat semua dapat membantu..:(
  3. fikriidris

    Bagai Mana Dapatkan Theme Menarik Untuk Wordpress

    yup ...thaks for all suggestions and assistance .....
  4. fikriidris

    Panduan Joomla?

    hahahha...apa benda jomla tu.....
  5. fikriidris

    Eksekutif Pemasaran Pembangunan Website

    huh...dasat tu...kepada sesiapa yang layak rugi kalau tak try apply....kalau le saya boleh...ehhee
  6. fikriidris

    Macam mana er..? Ebay..?

    Salam dan sejahtera..:D saya ni nak tambahkan ilmu dari sahabat pakar yang ada disini .. Kepada sahabat semua , bagai mana saya hendak berniaga di ebay dan apakah potensinya..?:)
  7. fikriidris

    Selamat tinggal perniagaan internet

    Ala bro , merajuk pun tak guna Bro.. yang penting sabar ajer Bro... Sesiapan pun nak jadi usahawan pasti kena berani hadapi risiko .. Rugi kalau Bro tarik diri kerana Bro sudah pun mempelajari ilmu perniagaan internet ini untuk sekian lama , jadi takkan senang-senang nak ucap hai , hai good...
  8. fikriidris

    minyak naik lagi daaa

    Minyak naik tak ada hal lagi lebab baru 5 sen sahaja tapi barang lain yang naik juga , apa pasal? Sememangnya harga dinegara kita tidak pernah turun kalau turun pun hanya turun lori sahaja...hampeh..
  9. fikriidris

    Macam mana wat biznes kad kahwin..

    Salam bro , Nak buat bisnes online tak kira apa jua bisnes yang paling penting kena rajin usaha dan promosi .Contoh jika bro memang dah pun buat bisnes ni bro war-warkan didalam semua laman sosial yang bro join , bagi tau bro punya produk berkualiti , murah dan terjamin mutunya pasti ramai...
  10. fikriidris

    Bagai Mana Dapatkan Theme Menarik Untuk Wordpress

    Assalamualaikum dan Selamat sejahtera kepada semua ahli WangCyber ..:) #-oSaya ingin bertanya kepada sahabat semua sekiranya ada yang tahu bagaimana untuk saya dapatkan Theme Wordpress yang menarik dan sesuai digunakan untuk blog saya . Banyak theme yang telah saya lihat tapi kebanyakannya...
  11. fikriidris

    alo bro,bro org ipoh ker?

    alo bro,bro org ipoh ker?
  12. fikriidris

    Bagaimana Cari Duit Dengan Blog

    Terima kasih kepada sahabat semua....
  13. fikriidris

    Bagaimana Cari Duit Dengan Blog

    Salam kekawan... Kepada siapa yang tak lokek ilmu sudilah kiranya anda berkongsi mengajar saya bagaimana caranya kita boleh menjana pendapatan dengan hanya berblogging.?#-o#-o#-o
  14. fikriidris

    theme wordpress untuk jual produk

    iyer sesangat tu..dah cuba jangan lupa share...nanti dapat pahala tau,,,!
  15. fikriidris

    halalmart.co.cc

    hahahha..jual yang halal ajer yang haram jangan ...... sesamalah kita sebagai pendatang baru belajar dengan pendatang tua...hehe
  16. fikriidris

    Pengemis seksi jadi kaya kerana Internet

    hahaha..itu di negara cina di sini jangan buat pasal..... lumrah kehidupan kekadang sesuatu perkara datang tanpa disangka..... tuah ayam nampak dikaki tuah pengemis nampak di mangkuknya...
  17. fikriidris

    Restoran Mamak caj letrik: Wajar ke tak wajar?

    Hahahaha.....memang dasar mamak nak buat camna... Tapi kalau difikirkan sememangnya tak patut sebab kita pelanggan dia... Tapi kalau ada juga saya syorkan baik kita beli aje lagi satu bateri untuk sparepart supaya bila kita keluar atau gi kedai mamak tak ada le kita guna letrik dia..kan ke...
  18. fikriidris

    Salam cik imabiz. Bagaimana kita nak letakkan iklan didalam blog kita dan saiznya pulak sama...

    Salam cik imabiz. Bagaimana kita nak letakkan iklan didalam blog kita dan saiznya pulak sama ajer..?tau tak?kalau tau boleh tunjuk ajar atak ?
  19. fikriidris

    Aku Nak Tahu - Cara Tingkatkan Jumlah Pengunjung Di Blog?

    Kepada semua sahabat yang sudi memberi tunjuk ajar kepada saya..cayalah
  20. fikriidris

    Aku Nak Tahu - Cara Tingkatkan Jumlah Pengunjung Di Blog?

    hahahhaa....aisey kantoi le pulak,,jangan bg tau lain org k..
Top