Search results

  1. noorizam

    Submit website/blog anda ke pelamin.net direktori!

    Assalamualaikum dan salam sejahtera, Saya telah membina pembaharuan untuk laman pelamin.net. Kali ini saya membuka tawaran kepada anda yang mempunyai khidmat/pakar seperti berikut: 1. Berkemahiran mengedit gambar menggunakan photoshop 2. Berkemahiran mengambil gambar perkahwinan 3...
  2. noorizam

    Laporan Percuma: Panduan Buat Duit Dengan Nuffnang

    Bakal diedarkan pada 24hb JUN 2008 (Selasa) Ketahui bagaimana saya menghasilkan pendapatan di internet menggunakan iklan-iklan dari Nuffnang. Ketahui bagaimana saya elakkan diri dari melakukan perkara-perkara yang merugikan saya. Edisi ini adalah khas bagi mereka yang tidak pernah lagi...
  3. noorizam

    Minyak Naik Harga! Jimatkan Dengan (FSE)

    Saya tahu ramai yang mengeluh kat sini terutama bakal-bakal usahawan yang baru bermula. Kita ini datang dari latar belakang yang berbeza. Ada yang kat sini dah berpendapatan 4-5 angka sebulan tetapi masih ramai lagi yang berpendapatan 3 angka sebulan malah ada lagi yang tak dapat apa-apa...
  4. noorizam

    KuasaLelong.com dilancarkan! Panduan Menjana Pendapatan Lumayan di eBay

    NOTA PENTING!!! Mesej ini untuk mereka yang diam-diam ubi berisi. ;) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Sebelum tu, bagi anda yang tidak mengenali saya, saya adalah pemilik laman web pelamin.net (menjana pendapatan mencecah 6 angka setahun), dan blog noorizamshah.com (traffik...
  5. noorizam

    Pembaca Bertuah Bakal Terima RM50 September ini!

    Assalamualaikum dan salam sejahtera, Saya ingin mengambil kesempatan ini untuk memberitahu bahawa blog http://noorizamshah.com telah dikemaskini dan menggunakan template baru. Jadi sila baca pesanan ini: P.s: Istimewa untuk semua pembaca blog Noorizam Shah dot com! Sempena ulang tahun...
  6. noorizam

    E-Book Motivasi Percuma - Dapatkan hari ini

    Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua warga WC forum. Untuk pertama kalinya, saya ingin memberitahu anda, kini saya menerbitkan E-Book percuma untuk tatapan anda. Sila beri komen dan cadangan mengenai E-Book ini. Untuk muat turun anda boleh layari di...
  7. noorizam

    Blog Bermaklumat- Lamar hati pelawat anda

    Blog anda istimewa? Mempunyai maklumat berguna? Bagaimana ingin menjadikan blog anda sebagai destinasi wajib mereka? Bagaimana anda boleh menarik minat umum supaya melihat blog anda? Selain kaedah SEO ada cara lain? Ok, saya akan berkongsi tips bagaimana anda boleh menarik minat pelawat...
  8. noorizam

    Apa sebenarnya Kewangan?

    Semua orang perlukan wang. Zaman sekarang juga tidak kira sama ada anda adalah organisasi kerajaan atau swasta atau individu yang menjalankan perniagaan, anda memerlukan wang untuk beroperasi. Tanpa wang, operasi boleh tergendala, tertangguh dan boleh tutup perniagaan. Jika anda menjalankan...
  9. noorizam

    Perkhidmatan Pakej Perkahwinan dan Tempahan Pelamin

    Saya nak buat servey dan tujuan saya adalah untuk memantapkan lagi isi website saya. mintak kerjasama korang dapat vote apa yang korang inginkan. Melihat daripada jumlah pelawat. Jumlahnya boleh dibanggakan. Cuma mungkin saya perlu memantapkan lagi tahap penyampaian maklumat di dalam website...
  10. noorizam

    Web Tempahan Pelamin dan perkahwinan!

    Seingat aku, tahun lepas (dalam bulan 10), masa tuh aku dok terpikir-pikir.. aku nih sebenarnya dah cukup ke duit nak kawen? masa tu macam macam aku pikirkan.. Kebetulan pada suatu hari.. dok asyik surf internet.. aku terklik satu laman web maskahwin.com . pada mulanya ianya tidak berapa...
  11. noorizam

    Tempahan Pakej Perkahwinan dan Pelamin

    Laman web pelamin.net telah dibangunkan pada 31hb 12 2005 dan dilancarkan pada 1hb 01 2006. Web ini memaparkan perkhidmatan untuk pakej perkahwinan, pelamin, khidmat jurugambar profesional, pintu gerbang, andaman dengan harga yang berpatutan. Menjadi antara web yang popular di dalam...
  12. noorizam

    Affiliate

    Saya mempunyai website berkenaan tempahan perkahwinan dan pelamin. www.pelamin.net . saya ingin ketahui bagaimana untuk membuat program affiliate khusus untuk website saya. dimana saya boleh membina program ini. Diharap pihak wangcyber dapat membantu saya. Terima kasih noorizam
Top