Search results

  1. matnor

    pelaburan perak

    salam sahabat...saya nak buat survey skit...katakan sahabat berminat melabur dalam silver...perkara apa yang ingin sahabat nak tahu...satu lagi katakan sahabat ingin melabur di dalam pelaburan silver , masalah apa yang sentiasa bermain di dalam fikiran sahabat...jawapan daripada sahabat semua...
  2. matnor

    macamana nak ambik komen sahabat lain

    saya nak tanya sahabat lain...macmana nak ambik komen orang lain untuk kita ulas...contoh sahabat lain nak belaja buat laman web katakan..kita ambik post dia tu dan letak di dalam post kita sambil2 tu kita jawab pertanyaan yang sahabat kita tanya tu
  3. matnor

    jangan mudah mengalah...terus berusaha dan berusaha lagi...

    mempelajari bagaimana membina laman web merupakan sesuatu perkara yang kadang2 memboringkan...kerana apa? kerana ia memerlukan kita memerah otak bagaimana kita rekabentuk laman web yang menarik....tetapi jika sahabat hendak berjaya dalam perniagaan internet, sahabat kene pandai buat laman...
  4. matnor

    perisian yang memangnya best nak bina website

    kadang - kadang kita keliru gak kan sebab banyak sangat perisian yang diwar - warkan untuk bina laman web..saya sendiri pun sama gak dulu ...tercari - cari perisian apa yang sesuai nak buat laman web...saya nak beritahu sahabat semua ada dua perisian yang sememangnya best dan senang nak guna...
  5. matnor

    macamana nak jual domain

    salam sahabat...ada siapa tak tahu macamana nak jual balik domain yang milik kita..yang saya punya..nama domain dia www.ringgit4u.com...tah laku ke tak.....
  6. matnor

    Bagaimana melindungi ebook daripada diedarkan tanpa kebenaran

    salam sahabat ..ada tak dikalangan sahabat yang tahu bagaimana hendak melindungi karya ebook kita daripada dicuri oleh orang lain tanpa sebarang kebenaran daripada penulis( pemilik)?
  7. matnor

    Minat belajar bagaimana membina website menggunakan kompozer

    Saya sebenarnya ingin meminta bantuan daripada sahabat2 sekalian terutama sahabat yang masih tergolong dalam newbie.Bantuan yang macamana dikehendaki?. senang je , saya nak mintak tolong sahabat jawab soalan yang saya berikan dan jawapan yang saya perolehi sangat penting bagi saya dan memerlukan...
  8. matnor

    perniagaan sms ada untung ke?

    saya kadang 2 terkeliru jugak perniagaan mana yang paling terbaik , dapat untung yang banyak. jadi saya nak tanya sahabat - sahabat semua perniagaan sms ni ada untung ke? bukan niat saya nak merendahkan orang lain. tetapi saya tak nampak keuntungan dalam perniagaan sms ni..
  9. matnor

    nak buat vote kat forum wc

    saya tertanya - tanya bagaimana untuk buat survey di wc @buat vote di wc.. kalau ada sesiapa dikalangan sahabat wc tahu nak buat macamana,boleh lah memberikan tunjuk ajar kepada saya.
  10. matnor

    mintak cadangan ebook apa yang bersesuaian.....

    salam sahabat semua..saya sebenarnya agak buntu nak menentukan ebook percuma apa yang bersesuaian dengan produk yang saya jual sebabnya saya jual produk fizikal (saya jual produk minyak jerslin)..saya bercadang nak buat ebook percuma untuk diberikan kepada pelawat website saya...nak kata kalau...
  11. matnor

    Kenapa sempoihosting takde affiliate

    salam tuan shuth , soalan saya memang khas ditujukan kepada tuan shuth sebab tuan memang pemilik sempoihosting kan..:D kenapa tuan takde sediakan program affiliate kat sempoihosting.Menurut pandangan saya , sempoihosting memang adalah yang terbaik. sebab apa? sebabnya saya adalah salah satu...
  12. matnor

    Perkara apa yang biasa dicari dalam blog

    salam sahabat semua...saya nak tanya pandangan sahabat semua....andaikata sahabat pergi ke sesuatu blog, blog yang bagaimana yang boleh memberi keselesaan kepada sahabat...katakan sahabat memasuki blog kesihatan , apa yang sahabat ingin cari..
  13. matnor

    bagaimana menggunakan openchart

    salam sahabat semua...boleh tak berikan sedikit maklumat mengenai openchart , bagamana hendak menggunakannya , bagaimana nak install dia dan lain - lain lagi... kalu dapat ebook tentang openchart lg bagus...
  14. matnor

    Mintak komen salesletter saya

    salam semua sahabat...sebenarnya saya nak mintak tolong sahabat yang terjumpa post saya ni untuk memberikan sedikit komen mengenai salesletter pada laman web saya iaitu di www.ringgit4u.com.. kalau boleh sahabat komenlah secara jujur...kalau sahabat tidak berkeberatan ,boleh beri langkah 2 yang...
  15. matnor

    Apa itu viral

    Teknik viral adalah salah satu teknik yang digunakan untuk menyebarkan maklumat mengenai laman web kita dan teknik ini juga amat berkesan untuk affiliate dimana teknik ini akan berkembang seumpama virus yang mana ia tersebar tanpa pengawasan sepenuhnya daripada kita. Contoh teknik viral yang di...
  16. matnor

    membina laman web guna software percuma kompozer

    perkongsian saya ni simple je untuk newbie yang baru mula nak bina web site...sahabat bleh guna software percuma iaitu kompozer...download di sini - www.kompozer.com apabila sahabat buka kompozer , ia akan ada page kosong. pergi dekat table dan select sebanyak 3 baris , sati baris untuk...
  17. matnor

    Link melalui banner

    salam semua... saya ada masalah bagaiamana buat link melalui banner.maksud saya apabila pelawat klik sahaja pada banner tersebut, ia akan membawa pelawat kepada page laman web yang tertentu.saya tahu hendak buat banner , tetapi saya tidak tahu bagamana org klik sahaja pada banner tersebut , ia...
  18. matnor

    Tambah traffic ke laman web secara percuma

    untuk menambah traffic ke laman web , saya nak berkongsi dengan anda satu kaedah percuma yang terbukti berkesan.buat kajian keyword yang selalu ditaip oleh pelawat.anda boleh gunakan google keyword tool..masukkan keyword yang anda kaji tersebut didalam kod html laman web anda dan masukkan...
  19. matnor

    macamana menukar prospek kepada pembeli

    saya sebenarnya nak mintak tolong kepada sesiapa yang tahu bagaimana caranya menukar prospek kepada pembeli produk kita..kadangkala saya buntu tak tahu nak buat macamana..buat yang ini tak kena...buat itu pun tak kena..mintak tolonglah kepada kawan 2 yang tahu tu nak buat...
Top