Search results

  1. AECOSYS

    Ebook Tutorial Iklan Album Gambar Di Group FB - " Jangan Download "

    Bayangkan, peluang untuk menjana wang di group FB terbiar begitu sahaja kerana tiada tindakan untuk memasang perangkap ( BUBU ). === Siapa yang perlukan maklumat ini? === Mereka yang selalu post di group FB. Tapi, masih mencari jalan untuk menarik perhatian pembaca. === Kelebihan ebook...
  2. AECOSYS

    Berita Tergempar!! Cubaan Bunuh Diri Di Jambatan Pulau Pinang Ke 2.

    Berita Tergempar!! Pagi ini, seorang lelaki yang hidupnya tertekan ingin terjun di kilometer 1.111 Jambatan Pulau Pinang Ke 2. Tetapi, beliau diselamatkan oleh ebook SELF IMPROVEMENT & PERSONAL DEVELOPMENT yang dibelinya semalam. Semasa berada di tempat kejadian, beliau terdetik...
  3. AECOSYS

    5 Tip Beriklan Di Group Facebook

    5 tip beriklan di Group Facebook Ebook ni 100% PERCUMA.. Sila komen "nak ebook percuma" saya akan pm anda. Cepat!! sebelum tawaran ini tamat
  4. AECOSYS

    Kaedah Berkesan Beriklan di Groups Facebook Guna >> TEKNIK BUNSHIN NO JUTSU

    Ebook ini percuma untuk 10 orang TERPANTAS Sila komen " saya nak ebook THORBAIK ni " dan saya akan pm satu persatu.
  5. AECOSYS

    Mencari idea pemasaran untuk di adaptasikan

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera, Saya Rahman dari aecosys.com Tujuan saya adalah untuk mencari idea berkenaan jenis pemasaran yang digunakan termasuklah baru dan lama. Sebagai orang baru dalam dunia IM ni, saya perlu menimba ilmu daripada pakar-pakar yang ada. Saya berbesar hati...
  6. AECOSYS

    Terhad kepada 8 PELANGGAN sahaja !!! HARGA ANDA TENTUKAN [ PROMOSI RAYA AIDILADHA ]

    "Tawaran terhad kepada 8 pelanggan pertama sahaja" Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Baiklah di pendek cerita saya ingin tawarkan kepada 8 PELANGGAN SAYA YANG PERTAMA untuk memiliki kedai online iaitu service terbaru dari Aecosys IT Solutions yang diberi nama KEDAI ON9. Antara kelebihan...
  7. AECOSYS

    Beta tester tab aplikasi

    As salam dan selamat sejahtera.. Saya baru siapkan satu simple apps yang diberi nama TRY. TRY digunakan di tab page fb saya. Oleh sebab ianya dalam fasa beta tester, saya memerlukan beberapa tips untuk penambahbaikan apps tersebut. fb page tuk apps --> KLIK Saya harap sgt anda memberi...
  8. AECOSYS

    10 template website | Download percuma

    Semperna hari Jumaat yang mulia, saya berbesar hati untuk memberi 10 template website yang menarik dan menawan. Apa yang penting adalah ianya percuma. sesiapa yang nak download template tersebut sila komen ' Hari Jumaat yang indah ' saya akan pm anda untuk dapatkan link sekian. Atas...
  9. AECOSYS

    Perlukan tips untuk blog wordpress

    Salam sejahtera. dua minggu lepas saya telah buat blog, oleh yang demikian saya ingin meminta pendapat anda untuk komen blog saya ini .. dari segi design, isi, dan lain-lain lgi. ini adalah blog saya aecosys.com tip-tip yang anda berikan amat saya hargai . Sekian.
  10. AECOSYS

    minta pendapat mengenai projek web server untuk pejabat

    Ada syarikat nak setup web server. Maklumat yang diperlukan ialah 1. web di hostkan khas untuk syarikat tersebut sahaja. prefer sewe server je (pentingkan security) 2. web dibahagikan mengikut department 3. Admin boleh membina form (cth:claim form, mc form) atau buat notification secara...
  11. AECOSYS

    15 idea mulakan perniagaan , download percuma

    Salam sejahtera, Sila download ebook 15 idea perniagaan secara online dan offline. ianya sangat sesuai kepada mereka baru dan lama mencari idea untuk memulakan perniagaan. DOWNLOAD Sekecil-kecil idea sebesar-besar pulangannya. Sekian.
  12. AECOSYS

    duit den bertingket-tingket - ebook 15 idea perniagaan

    Salam sejahtera, Sila download ebook 15 idea perniagaan secara online dan offline. ianya sangat sesuai kepada mereka baru dan lama mencari idea untuk memulakan perniagaan. DOWNLOAD Sekecil-kecil idea sebesar-besar pulangannya. Sekian.
  13. AECOSYS

    Ada sapa tahu nk bt cover ebook guna software ape

    Ada sapa tahu nk bt cover ebook guna software ape. kalau sudi minta share kan ye.
  14. AECOSYS

    sapa tahu asiahost ni masih beroperasi atau sebaliknya

    sapa tahu asiahost ni masih beroperasi atau sebaliknya. Baru check tadi login down. pastu tgk kt fb meke ade org komen syarikat tu bermasalah. So kalau ade sumber yang benar sila bgitau . TK.
  15. AECOSYS

    opt-in free tuk download ebook

    saya budak baru belajar .. mcm mne nk bt opt-in email tuk dptkan mailing list dan kemudian subscriber blh download ebook .. saya baru belajar pakai wordpress .. tolong tunjuk ajar
  16. AECOSYS

    minta pendapat otai2

    As salam rakan2, Saya ade plan nk bt center tuk kedai online. Kalau tuk maksud yang lain mcm mall. kekuatan yang ade pada idea tu ialah 1. rase feel berada di mall yg real ni sbb interface web mcm plan bgunan mall. 2. setiap lot mewakili kategori, dlm kategori ade pecahan kedai2 -...
  17. AECOSYS

    PHP help diperlukan

    saya ni baru study pasai php ni.. masalah saya untuk add image php dlm mysql bersama dgn form ... sape pandai.. saya budak baru belajar...:D
  18. AECOSYS

    booking calendar

    hi, ade sape tahu mcm mne nak bt booking calendar mcm dlm ibilik http://www.ibilik.my/short_term_rentals/144838/english-holiday-home calendar tu show available dan not available utk booking ..
  19. AECOSYS

    Fees dan shipping .. tak faham la

    Salam .. Saya baru nk berjinak dgn ebay cuma saya xtahu mcm mna nk shipping produk gune pos biasa ke atau ade yg lain. Mcm mana nk tahu charge shipping ? 1 lagi ebay kenakan fees tuk listing kan.. brape ye? Ada x tips2 tuk elak benda yg xdiingini... hehe maklum la sya ni baru nk...
  20. AECOSYS

    Perkhidmatan membuat KEDAI ONLINE + Page Fb

    KEDAI ONLINE -Bahasa Malaysia / English -Matawang dalam ringgit Malaysia -Facebook like pop-up button -Map kedai (google map) -30 Produk untuk listing -Setup 3 akaun email *domain dan hosting TIDAK disediakan ( saya boleh uruskan pembelian domain dan hosting ) Hubungi Saya Untuk Pertanyaan...
Top