Search results

  1. fikriidris

    Laman web atau blog yang paling sesuai untuk beriklan

    Salam dan sejahtera kepada semua sahabat. Saya baru dalam dunia blog ini dan saya ada satu blog berkenaan ******** peribadi untuk kakitangan kerajaan,badan berkanun dan lain-lain.******** ini adalah sah disisi undang-undang. Saya mahu meyebarkan maklumat atau blog saya kepada orang ramai dan...
  2. fikriidris

    cara nak pasang wibiya toolbar di wordpress

    Kepada sahabat WangCyber yang dasat-dasat .... boleh ke sesiapa ajarkan saya bagaimana cara hendak guna dan pasang Wibiya Toolbar do wordpress . Saya dah install di plugins tetapi saya tak tahu bagaimana caranya ia digunakan dan macam mana cara untuk melakukan..harap sahabat semua dapat membantu..:(
  3. fikriidris

    Macam mana er..? Ebay..?

    Salam dan sejahtera..:D saya ni nak tambahkan ilmu dari sahabat pakar yang ada disini .. Kepada sahabat semua , bagai mana saya hendak berniaga di ebay dan apakah potensinya..?:)
  4. fikriidris

    Bagai Mana Dapatkan Theme Menarik Untuk Wordpress

    Assalamualaikum dan Selamat sejahtera kepada semua ahli WangCyber ..:) #-oSaya ingin bertanya kepada sahabat semua sekiranya ada yang tahu bagaimana untuk saya dapatkan Theme Wordpress yang menarik dan sesuai digunakan untuk blog saya . Banyak theme yang telah saya lihat tapi kebanyakannya...
  5. fikriidris

    Bagaimana Cari Duit Dengan Blog

    Salam kekawan... Kepada siapa yang tak lokek ilmu sudilah kiranya anda berkongsi mengajar saya bagaimana caranya kita boleh menjana pendapatan dengan hanya berblogging.?#-o#-o#-o
  6. fikriidris

    Aku Nak Tahu - Cara Tingkatkan Jumlah Pengunjung Di Blog?

    kekawan semua , aku nak tahu macam mana nak tingkatkan jumlah pengunjung di blog kita ? Tolong le aku budak baru belajar..:|
  7. fikriidris

    ebook untuk berniaga di lelong.com.my

    salam kepada semua.... ada tak sesiapa yang mahir berniaga di lelong.com.my?jika ada mintaklah tolong tunjuk ajar sikit...jika ada ebook yang lengkap dimana boleh saya dapatkan dan apa nama ebook tersebut... budak baru belajar.....! T.Q
  8. fikriidris

    nak buat link

    salam,ada tak sesiapa boleh bg tau saya macam mana nak buat link,supaya bila sesiapa klik link tu dia dapat lihat apa nak kita beritahu.contoh "jika berminat sila klik link Tolonglah sebab saya baru nak berjinak-jinak dengan internet ni.tolong yer
Top