Search results

  1. noorizam

    Akibat Ada Penyakit Hasad DENGKI Dgn WC & Shuth --->>Semakin Banyak Lagi Forum Wujud

    Tak semua orang boleh buat forum macam mana wangcyber wujud hari ini. Saya sendiri pernah buat forum khas tetapi gagal mencapai matlamat, akhirnya ditutup. Wangcyber wujud kerana sokongan tidak berbelah bahagi ahli-ahlinya. Biarpun byk ahli yang keluar dan pergi, thread2 nya masih kekal disini.
  2. noorizam

    Ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin Di Sini

    Saya nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin buat semua warga forum wangcyber.com. Jika ada sebarang kesilapan dan kekurangan, harap dimaafkan. Saya ada buat sedikit video ucapan di blog http://noorizamshah.blogspot.com
  3. noorizam

    WC Gathering 2011 - The After..

    saya selaku speaker jemputan, jika ada sebarang kekurangan dan kelemahan, saya mohon jari ampun maaf. Saya rasa peserta lelaki semua saya dapat berkenalan, yang perempuan mungkin tak sempat nak kenal-kenal. :) Apa pun, setiap ilmu tu datang dari Allah, kita sebagai manusia, mohon...
  4. noorizam

    WC Gathering 2011

    saya dapat beli DVD dari tuan faisal hanya RM10. Baru tengok separuh.
  5. noorizam

    WC Gathering 2011

    ini ulasan saya mengenai gathering wangcyber 2011 - http://noorizamshah.blogspot.com/2011/07/gathering-wangcyber-next-level.html
  6. noorizam

    WC Gathering 2011

    Panaskan thread ni lagi. Beberapa hari saja lagi.
  7. noorizam

    Orang Gila SPAMM!!!!

    Hakikat masih ramai yg tidak tau etika menjalankan promosi melalui emel. Selagi ada orang praktis, selagi tu ada spamming mesej. Emel dr luar negara pun byk yg spam.
  8. noorizam

    WC Gathering 2011.. cadangan anda?

    cara. mesti datang lagi.
  9. noorizam

    Idea saya, produk MLM dan Ebay

    ramai juga yang jual produk dari syarikat jualan lansung dan syarikat MLM kat eBay. Namun ada juga syarikat-syarikat besar MLM tak benarkan produk mereka dijual di eBay, malah ada yang termasuk dalam vERO. Kepada ahli boleh rujuk dengan syarikat terlebih dahulu. Kalau ok, boleh la terjah.
  10. noorizam

    Wangcyber akan berkubur

    naikkan balik thread ni.
  11. noorizam

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    1. guna gambar sebenar produk yang ingin dijual 2. jika ada serial number, tunjukkan sekali 3. jika ada tag, tunjuk tag sekali. 4. declare dalam description.
  12. noorizam

    Jangan Gopoh Mengejar Kekayaan Dengan Ebay.

    ayat terakhir tu sungguh keras dan ganas. hehe
  13. noorizam

    Jangan Gopoh Mengejar Kekayaan Dengan Ebay.

    lama dah tak masuk wangcyber, macam2 cerita yea? apa pun terima kasih Reezluv sebab kasi link ini. Komen saya: Ada pintu depan dan ada pintu belakang. Mana satu yang anda nak ikut? Pilih la. :)
  14. noorizam

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    dah dapat untung bersih jgn lupa bayar zakat! ohoho
  15. noorizam

    Bro Badrul Zamani kembali ke Rahmatullah...Al-fatihah

    Al-fatihah kepada Allahyarham. Semoga rohnya dicucuri rahmat. kali pertama dan terakhir bersua bersama Allahyarham semasa Gath WC tahun lepas. Kagum lihat seorang OKU mempunyai minat dalam bisnes online.
  16. noorizam

    Wc premium - gift

    aku sokong.. hehe jual kat ebay. sambil tu collect feedback.. yeahh
  17. noorizam

    Ebay Masyuk !! Ini Bukti nya

    aku lagi lah pelik.. kita dah cuba buktikan kita make money from ebay, tapi masih lagi kata yang bukan2.. hehehe...
  18. noorizam

    Own Ecommerce Site VS Ebay

    antara perkara penting yang perlu diambil perhatian. [1] keyword (description utama) cth; underwear, rayban [2] timing listing. cth; 3 hari, 5 hari [3] gambar produk. cth; gambar jelas, terang, posisi yang berbeza [4] butiran produk dan polisi jelas. cth: guarantee money back, return...
Top