Search results

  1. I

    CPA (cost per action) - RM0.50 per registration (local)

    Salam ahli WC.. Ni ada peluang jana wang dengan hanya dapatkan orang register di sebuah website tempatan http://tinyurl.com/jgvwx Boleh register, dapatkan URL anda dan promote. RM0.50 setiap kali orang yang kita refer mendaftar sebagai ahli (tanpa belian)
  2. I

    Workshop laman web perniagaan ke-2 akan datang..

    Assalamualaikum. Workshop laman web perniagaan pertama baru je berakhir.. Alhamdulillah segalanya berjalan lancar dan dapat berkongsi banyak maklumat dengan para peserta. Ia tak berakhir di situ sahaja. Semua peserta berpeluang mendapat bimbingan berterusan sehingga mereka berjaya...
  3. I

    Program afiiliate - pakej web hosting - komisen 20%

    salam.. kepada sapa2 yg berminat utk jual low cost web hosting package bleh register as affiliate di http://www.jomhost.com/aff this is my rebranded web hosting service. contact details ada dalam bhgian 'hubungi kami' untuk sebarang pertanyaan. tima kasih..
  4. I

    Panduan dan tips nak write e-book

    salam.. nak share resource on guide to write an e-book. very useful and the best thing, it is free. (e-book dalam english) check my review here http://www.ahmadazwan.com/2006/06/10/become-an-instant-author/
  5. I

    affiliate manager tips/problems

    salam to warga wangcyber, nak tanya to those yang dah pernah jalankan affiliate program. (bukan affiliate tp affiliate manager). owner of the website/program. bleh tak share problems and tips utk jadi affiliate manager yg cemerlang? hehe contohnya aku terfikir, kalau affiliate buat spam...
  6. I

    Chapter-M - Review

    a'kum kenkawan, ada sapa2 yang dah beli buku chapter-m from mr. gobala yang sudi nak tulis review about chapter-m? and rate le out of 10 bape star nak kasi ke.. utk panduan yang belum beli. bleh le promote sekali link yg jual tu. hehe
  7. I

    surf guna GPRS

    siapa sini surf guna GPRS phone as modem. nak tau berapa rate utk unlimited GPRS sebulan (bukan 3G) kalau ada sapa2 tau. tq
Top