Search results

  1. D

    [China] Perjanalan Ransel

    Kalau bulan depan rasanya blh juga.. tapi dengar sampai akhir tahun in je... so berapa lama kamu pg... dah check kalau beijing blh x?
  2. D

    Simkad apa paling banyak GB dan murah

    Hotspot biasanya kalau guna postpaid ok la.. prepaid skrg pun blh guna juga... kalau prepaid tapi ada 2-3gb je... nk hotspot apa le... hahaha
  3. D

    Teknologi Kenapakah Pelan Prabayar Xpax Lebih Mudah Difahami Dan Tawar Lebih Nilai?

    Tapi line dia ok x?? Dulu aku pernah guna xpax... line dia ok juga... tapi dah lupa... selalu bagi promo atau freebies x?? compare kat atas memang ok bukan ke?
  4. D

    Teknologi Celcom Menawarkan Sejumlah Ganjaran Menarik Bersempena Bulan Ramadhan

    Celcom xpax?? Celcom postpaid xpax prepaid....Kalau ko bukan keje guna je prepaid... Senang utk manage... Tapi bila aku mula keje kena masuk postpaid dah...
  5. D

    Teknologi Celcom Menawarkan Sejumlah Ganjaran Menarik Bersempena Bulan Ramadhan

    Betul tu... Kena tengok juga... Tapi dengar2 xpax selalu pun akan ada promosi juga... Tapi aku x berapa pasti juga la...Kena Check juga.
  6. D

    Teknologi Celcom Menawarkan Sejumlah Ganjaran Menarik Bersempena Bulan Ramadhan

    Betul tu... Kena tengok juga... Tapi dengar2 xpax selalu pun akan ada promosi juga... Tapi aku x berapa pasti juga la...Kena Check juga.
  7. D

    Nk Beli Mesin Urut utk ibu... Tapi nk cadangan ok x?

    Ko tunggu je iphone 8... Rasanya 6Ribu... Hahaha.. Tapi memang dah ada saving sikit utk in... Kad kredit tu.. Blh guna juga. Tapi rasanya installment tu dengan ogawa direct.. Rasanya x akan guna kad .
  8. D

    Nk Beli Mesin Urut utk ibu... Tapi nk cadangan ok x?

    Ko tunggu je iphone 8... Rasanya 6Ribu... Hahaha.. Tapi memang dah ada saving sikit utk in...
  9. D

    Nk Beli Mesin Urut utk ibu... Tapi nk cadangan ok x?

    Dah nk dekat hari ibu. Nk beli mesin urut utk nya. Nk tanya ok x? atau ada cadangan apa2 brand x?
Top