Search results

  1. Jappa

    Teknologi Aplikasi Maybank Untuk Android Dan iOS Dikemaskini Dengan Sokongan Maybank QRPay

    Cash billing? buat ape ni? you cakap pasal hutang, cash billing kena hutang jugak kan shopping gune celcom? xpaham sgt
  2. Jappa

    Teknologi Aplikasi Maybank Untuk Android Dan iOS Dikemaskini Dengan Sokongan Maybank QRPay

    Aq pun rasa mcm ni, pun ade byk berita ttg pasal ni jugak klau nak gune kena check betol2 dulu
  3. Jappa

    salah isi minyak engin

    Susah nak undi la... lain brand ada dia benefits... aku pernah try shell dan petronas... tapi performance biasa2 shj...
  4. Jappa

    AIR COND mana yang digemari ramai eh ?

    Hisense&pana ni jenama perkakas eleektrik yg popular juga, tapi aku akan recommend u York lbh...York juga ade Inverter model... aku suka York kerana dia ade byk fungsi...Jimat elektrik juga Aku punya York ialah bukan inverter.
  5. Jappa

    AIR COND mana yang digemari ramai eh ?

    Aiyoo...Salah tekan byk kali komen keluar....x blh delete lagi Yg aku punya york sudah lama masih berfungsi baik.. Baru keluar tu model ada 1 fungsi yg aku x pernah nampak iaitu 'Hydro purifier' lembapkan udara...yg lama punya x de fungsi ni udara akan kering sikit la
  6. Jappa

    AIR COND mana yang digemari ramai eh ?

    Mmg York...Aku punya York penghawa dingin sudah pakai lama tapi skrg masih boleh guna mcm2 pun blh. Skrg punya York pasti mcm lama punya tahan lama
  7. Jappa

    SNAP & WIN

    contest ni bkn 100% depends luck. Kena pandai jwb quiz jugak. belum try belum tau... kempen ni baru, that's why tak famous sgt.
  8. Jappa

    SNAP & WIN

    contest ni bkn 100% depends luck. Kena pandai jwb quiz jugak. belum try belum tau... kempen ni baru, that's why tak famous sgt.
  9. Jappa

    Gajet Dah booking Samsung Note 7 ??

    Bayar deposit dan bayar bulanan X pasti ko boleh check kat celcom website kot.. Celcom tapi dah tengok macam x boleh booking dah.
  10. Jappa

    Gajet Dah booking Samsung Note 7 ??

    betul juga... tapi kalau fon rosak kenalah beli baru x) lagipun specs fon ni memang bagus utk aku blh buat apa yg aku mahu
  11. Jappa

    Gajet Dah booking Samsung Note 7 ??

    oh,tapi promo celcom tamat pada 10/8/16 iaitu besok...besok pagi aku pergi tengok jap
  12. Jappa

    Gajet Dah booking Samsung Note 7 ??

    Member ko?? Mereka book kat mana? Baru je dapat Gaji... Nk beli pon baru larr.... Srkg guna samsung note 4.
  13. Jappa

    Gajet Dah booking Samsung Note 7 ??

    Byk tempat utk kita book Samsung Note 7.. X tahu nk pilih yg mana.. Ada apa promosi yg ok ye??
Top