Search results

  1. mdazhar

    Ada tak pengguna 'Pro Niaga' pada Mudah.com kat sini ?

    yes,simple words n describe everything,ads sy pun dh on featured...setelah iklan kena reject 3 kali..pujuk pujuk sket by email at last approved
  2. mdazhar

    Ada tak pengguna 'Pro Niaga' pada Mudah.com kat sini ?

    ADs baru jer approved kat mudah.Alhamdulillah..
  3. mdazhar

    PENIPU BESAR di Mudah.my - HASMAWATY OTHMAN - Maybank acc : 164490043117

    thanks for the info.tgh usyar barang lat mudah ni
  4. mdazhar

    Agen [email protected] Unit Sekuriti Kenderaan Dan Pengesan Kedudukan FGMT

    Salam semua warga wangcyber.com.Ini butiran affiliate terbaru produk yang mempunyai pasaran luas di seluruh Malaysia.Ada agen offline saya dapat RM1300 dalam masa sehari hanya perkenalkan produk ini kepada pemilik kereta sewa. Nama penuh admin : Mohd Noor Azhar Bin Md Kamsani Email Admin ...
  5. mdazhar

    Tips Merampas Trafik Dari FaceBook. Ribuan LIKE LIKE LIKE untuk Fanpage Anda!

    owh ni tuan nesh yer.sy penah beli produk email list 2o juta tu hhe
  6. mdazhar

    Tips Merampas Trafik Dari FaceBook. Ribuan LIKE LIKE LIKE untuk Fanpage Anda!

    wah bestnya,camne caranya nk buat tu,surf servismalaysia.com ye
  7. mdazhar

    Siaran TV astro percuma

    memang best guna ni.kalau hujan pun boleh selamba tengok tv lg.tp elok pakai internet yg laju la kan.
  8. mdazhar

    Signature di WC tidak dapat letak banner

    bila sy letak signature,pelik2 je yang terjadi.salah satu ayat dalam signature sy boleh link ke website yg sy x penah promote dan signature sy xleh nk boldkan hitam..hmm napa ek
  9. mdazhar

    Apa pendapat tentang Hai.my?

    saya baru jerk surf web ni td.tp bnyk kosong lg.sy tgh cari khidmat repair alat elektronik.xpelah..mungkin website ni kena marketing lg kot,baru rami pakar2 nak register
  10. mdazhar

    Awat ? Kenapa Wangcyber.Com jadi cam gini ?

    semoga x kena kat aku.
  11. mdazhar

    Tukang gunting rambut cuci mata pelanggan

    cina kat malaysia ada ke servis camne.sy mau cuba
  12. mdazhar

    Salam semua,sy AHLI BARU

    thanks suma
  13. mdazhar

    Ada tak pengguna 'Pro Niaga' pada Mudah.com kat sini ?

    salam tuan, sy dah submit ad pagi semalam tp pending review sampai hr ni.memang camtu ye?memang dia lambat review ke
  14. mdazhar

    Teknik menjana RM800-RM1,000 sebulan secara konsisten melalui JomNiaga + Webinar

    sy baru submit product review ke jom niaga,tp rejected sbb sy guna affiliate system sendiri.nampaknya kena buat website lain sbb affiliate sy ada yg dh register
  15. mdazhar

    Pengalaman pahit & manis di Mudah.my

    saya ada submit ad semalam pukul 6 pagi sampai skrg pending lg..napa ye tuan?
  16. mdazhar

    Tips Merampas Trafik Dari FaceBook. Ribuan LIKE LIKE LIKE untuk Fanpage Anda!

    sesuai x untuk jual produk fizikal
  17. mdazhar

    Salam semua,sy AHLI BARU

    saya dah lama tau wangcyber n skrg ni baru nk join sbb baru buat marketing online.bagus jugak group kt cni bnyk nk berkongsi.
  18. mdazhar

    ##Tips Mencari Idea Untuk Menulis##

    suka baca Art Of War Sun Tzu sbb ada cartoon2 n isi sekali.x boring baca
  19. mdazhar

    Ruangan untuk Ebook dan Pasaran Ebook

    Ilmu ada,duit untuk dilaburkan ada dan last sekali kena tawakal jugak..(tgh ada problem dlm bisnes),sob,sob
Top