Search results

  1. O

    Priority Cafe

    pernah dengar tk nama di atas tu..apa bnda tu..gaming ka atau sebaliknya..
  2. O

    tentang Pembinaan Website

    cmana nk link kan ayat yang ada dalam web kita ke satu muka surat yang lain..contohnya nk link kan borang oder dari minisite tu..slalu klu kat minisite dia akan cakap, sila klik sini untuk order, pas tu dia akan ke tempat yang lain..so cmana nak linkkan bnda tu..
  3. O

    Tentang Blog

    dalam blog ble simpan borang opt in ka..sya x pasti apa nama bnda tu..tp yng pnting bnda tu ble simpan kat blog ka..mksud saya blog dot com pnya..untuk kumpul email kn..kalau boleh cmana caranya..
  4. O

    Apa Pendapat U All Klu Saya Buka Cyber Cafe

    apa yang perlu saya lakukan kalau saya nk buka sebuah cyber cafe.dan apa pandangan u all terhadap cyber cafe, adakah ia menguntungkan, atau sebaliknya..
  5. O

    Pemasaran Dengan Email..Boleh Tanya Sikit Hal Tentang Ni?

    saya mahu menggunakan autoresponder seperti getresponse untuk menjalankan IM, dan saya da mempunyai rakan2 sedia ada dalam email saya, boleh ka rakan2 yang sedia ada tersebut dimasukkan dalam autoresponder tersebut atau saya kena mengumpul mailing list juga..ada sesiapa ble bagi saya penerangan...
  6. O

    Boleh Tolong Saya Mengenai HOSTING?

    saya da mendaftar di salah satu webhosting di negara kita ni, so saya nk tnya u all smua dalam satu hosting tu ble tk saya buat lebih dari satu domain..klu x ble cmana nk tmbh..ada sesiapa yng ble bagi idea tk, terima kasih
  7. O

    Siapa pandai buat magik/silap mata disini

    saya mau belajar silap mata ada sesiapa tahu dimana tempat mau stdy ka.. mau yng beginner dlu..klu ada yang tahu.gtau aku ah.. tq
  8. O

    Saya perlukan bantuan mengenai minisite

    cmana mau buat php..ada sesiapa ble bantu saya ka..then cmana pla nk letakkan borang oder dalam mini site kita tu
  9. O

    mau tnya yang otai2

    bila agaknya ahli yang baru mcm kami ini boleh berforum di bahagian yang dibenarkan tnpa melanggar syarat bforum ni?..terima kasih atas bantuan..
  10. O

    Aku mahu tahu

    salam u all smua.. aku mau tanya ni...kalau da reg kan domain di GDI contohnya atau tmpatan pnya kn..dalam tu ble buat subdomain lagi ka..ada sesiapa yng ble bantu saya..klu guna stu domain maknanya 1 web site la kn..so ble bt byk2 subdomain ka..untuk tmbahkan website
  11. O

    salam

    hai saya orang baru kat sini..nak minta bantuan sikit..kalau nak post di bahagian internet dia kata kena lebih 15 post bru ble post kat situ..so di mana nak postkan 15 tu dlu..
  12. O

    Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia

    Sebelum tu aku prkenalkan diri aku dlu dengan skemanya.. panggil Zul Saja.saya ni orang baru dalam wang cyber ni..nama pun da wang cyber..msti forum ni cerita pasal mau cari wang kn..saya memang berminat sangat dengan IM ni..tp masi x tahu cmana mau mula. ada sesiap yang boleh bantu saya dalam...
Top