Search results

  1. fotofooter

    [eBay] Apa niche yg terbaik pada penghujung tahun?

    thanks.. :D ada lagi yg lain? :rolleyes:
  2. fotofooter

    Teknik Kajian Produk Fizikal Ebay Percuma

    thanks bro zacky..
  3. fotofooter

    [eBay] Apa niche yg terbaik pada penghujung tahun?

    Salam WBT otai2 sekalian.. Mohon perkongsian idea atas persoalan di atas.. Moga Allah SWT murahkan dan permudahkan rezeki kalian.. Amin.. ;)
  4. fotofooter

    [eBay] Menjual barang electronic dan Phone - Camne nak bersaing?

    hilang cite pasal ebay..
  5. fotofooter

    [eBay] Menjual barang electronic dan Phone - Camne nak bersaing?

    main pingpong kat ner tu bro? leh join ka? :rolleyes::confused::D
  6. fotofooter

    [eBay] Menjual barang electronic dan Phone - Camne nak bersaing?

    betul sgt, tak heran mengapa barangan di negara kita mahal berbanding diluar.. syarikat2 di negara kita just buat rebranding barangan dr luar utk dipasarkan di dalam negara. Mereka juga umpama ebay seller yg jadi org tgh antara wholesaler dan buyer.
  7. fotofooter

    [eBay] Menjual barang electronic dan Phone - Camne nak bersaing?

    drg negara perindustrian, import bahan mentah dan proses kemudian eksport semula. Mesia ni cerdik dalam politik jer. Dlm ekonomi hampeh sbb tu defisit teruk dalam perbelanjaan.
  8. fotofooter

    Senarai Wholeseller dan Dropshipper

    thanks.. byk nyer..
  9. fotofooter

    [eBay] Menjual barang electronic dan Phone - Camne nak bersaing?

    setelah berebay ni baru nampak mesia ni negara kategori ape. Mmg sah negara pengimport.. kebanyakan barang yg ada kat mesia ni barang import, dah 52 tahun merdeka masih tak mampu nak buat sendiri.. beras pun import, seluar dalam pun import..
  10. fotofooter

    [eBay] Menjual barang electronic dan Phone - Camne nak bersaing?

    betul tu bro, murah tak hingat.. takkan nak jual baju dgn mousepad jek.. :rolleyes::rolleyes:
  11. fotofooter

    [eBay] Menjual barang electronic dan Phone - Camne nak bersaing?

    Salam WBT semua... Antara barang yg paling laris dalam eBay adalah barangan electronic dan phone. So aku pun ada gak cuba tengok2 dan bandingkan harga dpd dropshipper & price BIN kat eBay. Tapi nampaknye price BIN kat eBay lebih murah berbanding harga yg ditawarkan oleh kebanyakan dropshipper...
  12. fotofooter

    Newbie? Jangan create musuh jika anda mahu berjaya

    betul3.. senang cite.. respect everybody.. ;)
  13. fotofooter

    Isu PEKIDA kat 999!

    kalo dah tak harap kat polis dan tentera utk jaga keamanan, bubarkan je la.. suruh pekida jer yg jaga.. :rolleyes::p
  14. fotofooter

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Salam masta2 sekalian.. nubie tumpang baca n belajar.. :)
Top