Search results

  1. A

    Realiti orang dah bekerja

    kalau boleh undur masa aku nak sekolah balik... senang tak payah fikir apa apa
  2. A

    Teknologi mahal tak internet roaming?

    Dekat celcom centre pun boleh je beli. Ni website plan diorang https://www.celcom.com.my/personal/roaming/umrah-pack
  3. A

    Teknologi mahal tak internet roaming?

    Nak tergelak baca comment terbako tu. Celcom kat Malaysia ni coverage paling luas tau klu nak compare ngn telco lain la. Boleh cari satu artikel ni ka soyacincau kot diorang ada test.
  4. A

    Teknologi mahal tak internet roaming?

    Aah almost every kedai ada wifi. so 3gb tu cukup kat tempat yg terpencil sikit la. Standy phone je utk emergency.
  5. A

    Teknologi mahal tak internet roaming?

    betul...kita pulak rushing nak fikir ibadat. patut hal phone ni setel dari awal lagi
  6. A

    Teknologi mahal tak internet roaming?

    Hari tu sy pergi pakai simcard celcom umrah, dapat 3gb memang cukup la pakai 12 hari. Klu yg mak ayah tak reti whatsapp tu ade 30 minit call ngn 30 sms free.
  7. A

    Gajet Setel bagi 10% cashback?

    Ade je tempat yang dah ada facility dia, tapi tak announce, klu aku install je awal - awal klu ade boleh topap terus pakai. Ni aku share link app dia. https://app.adjust.com/xnl9uy4
  8. A

    Gajet Setel bagi 10% cashback?

    Mmg Klang valley yg dah complete. baik korang suggest kat website setel https://www.setel.my/where-next, mana tau lepas ni tempat korang dapat, lagipun diorg mesti nak install kat semua petronas. Kita tunggu je.
  9. A

    Gajet Setel bagi 10% cashback?

    Mcm yg aku terangkan tadi ewallet lain still kena pergi byr kat kaunter, setel bayar dalam kereta then unlock pam dari dalam kereta. Ewallet lain mana ada macam ni.
  10. A

    Teknologi mahal tak internet roaming?

    dah la kalau beli simcard sana kena beratur panjang dekat counter, lepu wehh kita dah la penat
  11. A

    Teknologi mahal tak internet roaming?

    Simcard arab memang mahal, data cukup tapi mcm tak berbaloi la sbb pergi 2 minggu je.
  12. A

    tips menunaikan umrah

    memang pun sebab tu malas nak beli simcard dengan data banyak banyak ni, pakai celcom xpax umrah dapat 3gb pun lebih dari cukup dah
  13. A

    tips menunaikan umrah

    kalau bukan laki bini pun boleh je share dengan mahram kita yg lain
  14. A

    Gajet Setel bagi 10% cashback?

    kalau ewallet lain still kena jalan and beratur dekat counter, kalau pakai setel tak perlu dah
  15. A

    Gajet Setel bagi 10% cashback?

    Kat klang valley tu semua area ada, ramai jugak yg pakai app dia rupanya.
  16. A

    Gajet Setel bagi 10% cashback?

    Kadang - kadang pun lupa nak bawak kad mesra tu takde lah kecoh nak menggelabah, sekarang tinggal je kad mesra kat rumah pun takpe.
  17. A

    Gajet Setel bagi 10% cashback?

    Ada e-receipt la app dia tu, biasa tgk lalu e-receipt dia. Kalau nak print pun boleh.
  18. A

    tips menunaikan umrah

    betul lah tu celcom bagi 3gb memang cukup pakai selama 12 hari
  19. A

    tips menunaikan umrah

    tu saya cakap better beli simcard celcom umrah. sampai sana boleh terus pakai
  20. A

    tips menunaikan umrah

    tu pentingnya phone untuk contact time emergengy macam ni
Top