Search results

  1. Kobot Dauni

    Teknik Forex Sebenar Review

    Salam warga WC, Siapa yg bermain forex kt WC, tolong review produk ni forexsebenar.com, siapa dah beli produk ni? Tolong yer.. Thanks :)
  2. Kobot Dauni

    Servis terbaik di WC

    Salam otai-otai WC, Saya bercadang nak beli servis untuk tingkatkan PR blog. Saya akan keluarkan modal lebih kurang rm200 untuk: 1. Backlink yg berkualiti untuk tingkatkan PR 2. SEO servis Ada tak kat WC yg buat servis ni? Tapi jgn la yg mahal sgt.. :D
  3. Kobot Dauni

    Siapa yg tahu bagaimana nak selesaikan masalah ni?

    Dah try banyak kali tapi masih benda yg sama keluar, duit dalam debit card ada lg tapi tak dapat buat payment.. try tgk screen short ni: Ada sesiapa yg boleh bantu?
  4. Kobot Dauni

    Tentang Windows, bantu saya..PLEASE.

    Salam warga WC, Saya dah off kn activation sbb windows saya 'cetak rompak' :D tapi masih keluar benda ni. Napa ya? PC abg saya pun windows tak ori tapi tak keluar pun benda cam tu. sepa boleh bantu, tolong yer...
  5. Kobot Dauni

    Backlinks tu apa?

    Salam, Saya nak tanya, backlinks ni sebenarnya apa yer? byk org cakap klu nak traffic yg byk kena buat backlink yg betul. yer ke?? tp tak tau pula backlinks tu apa..maklumlah newbie, still learning lg :D so sepa yg boleh terangkan apa tu backlinks and cam mna nak buat..
  6. Kobot Dauni

    Plugin apa ke benda ni?

    Salam warga WC, Ni nak minta bantuan sikit klu ada sesiapa yg tahu apa nama plugin ni n mcm mna nak setting kat blog? Harap ada yg sudi membantu...>:D<
  7. Kobot Dauni

    Datakl vs Netkl??

    Salam semua, Saya bercadang nak beli hosting. So saya nak tanya kepada rakan2 WC yg dah lama berkecimpung dalam dunia blogging. Mana servis yg lebih baik, datakl ke netkl? Harap rakan2 WC dapat membantu... >:D<
  8. Kobot Dauni

    Taiko Forex, bantu saya.

    Saya just nak tahu Leverage 1:200 dengan 200:1 sama tak? or ada perbezaan?
  9. Kobot Dauni

    Google Adwords free voucher RM150.

    Sorry jika post benda ni kat sini :D. Ada sesiapa tak yg nak benda ni? Saya baru dapat dr google semalam tp saya tak tahu nak guna benda ni. So Kepada rakan WC yg berminat boleh pm saya skrg, saya bagi special price :D.
  10. Kobot Dauni

    Perlukan bantuan rakan WC.

    Ada sesiapa yg tahu kat mana kan dapatkan domain name yg murah kat malaysia? :D
  11. Kobot Dauni

    Perlukan bantuan kepada yg pakar.

    Ada sesiapa yg tahu tak mcm mana nak letak taksbar kat bawah. Tak tahu mcm mana 'beliau' boleh berada kat atas, tersalah tekan kot :D:D. Cuba tgk gambar ni. Normally ia kat bawah kan? So kepada sesiapa yg pakar komputer, bantu la hamba.. :)
  12. Kobot Dauni

    Domain name yang murah untuk...

    Salam warga WC, Ada sesiapa yang tahu tak kat mana nak dapatkan domain name yg murah, nak buat AFD ni..
  13. Kobot Dauni

    sepakuhosting sempoi tak?

    Salam warga WC, Ada tak sesiapa kat sini yang penah guna sepakuhosting? Kalau ada, boleh share sikit, saya nak sewah hosting baru ni. :)
  14. Kobot Dauni

    Perlukan bantuan anda semua.

    Salam warga WC, Ada sesiapa tak yang tahu plug in apa yang digunakan supaya pada bahagian bawah blog kita ada tools separti gambar dibawah hehe.. sorry susah nak terangkan. Susah juga ni kalau masih baru memiliki blog self hosted, menyesal tak blogging guna self hosted dulu.. bayangkan dah...
  15. Kobot Dauni

    Pertolongan anda amat diperlukan.

    Salam, Ada sesiapa kat forum ni yang tahu macam mana buat entry blog? Macam screen short kat bawah tuu..
Top