Search results

  1. kuchalana

    Realiti Seorang Pekerja Makan Gaji

    buat style mcm member..dia ni selalu jugak la kena pau time hujung bulan dengan member ofis aku sorang lagi...sekarang dia bawa ekal dari rumah je..memang alasan kukuh..hahahaha
  2. kuchalana

    Realiti Seorang Pekerja Makan Gaji

    hahaha..kalau macam tu memang teruklah member..dia belanja tak ingat dunia..kawan-kawan pula yang kena belanja dia...
  3. kuchalana

    7 tips membina website yang cepat loading

    guna cloudflare pun boleh lajukan jugak
  4. kuchalana

    [TIPS SEO] SEO untuk 2015

    aku pun kena study juga bab pbn nie...
  5. kuchalana

    [TIPS SEO] SEO untuk 2015

    penerangan yang padu bro...banyak dapat belajar ni
  6. kuchalana

    Jom belajar buat duit dengan google adsense 2015/16

    aku pun tgh study nak buat video ni..harap2 menjadilah
  7. kuchalana

    Siri 1 : tutorial cara buat blog sendiri di blogspot (2014)

    dengan adanya artikel macam ni..sekurang-kurangnya mereka yang masih baru nak belajar pasal bloggign tahu serba sedikit..tidaklah terkena dengan orang je...yang penting kena rajin cari ilmu..
  8. kuchalana

    Cara atasi masalah “image thumbnail” yang tidak muncul di facebook

    memang betul tu, gambar antara tarikan di facebook, selain daripada tajuk yang menarik....
  9. kuchalana

    Macam mane nk dapatkan traffic untuk blog?

    SEM dengan SEO dua-dua nak kena teknik yang betul..dua-dua tu lubuk trafik...jadi kena rajin je la...rasanya masih awal untuk risau FB terkubur kot...
  10. kuchalana

    Cara atasi masalah “image thumbnail” yang tidak muncul di facebook

    penting juga ni kalau nak share dekat fb meti nak kena nampak gambar barulah gempak sikit
  11. kuchalana

    Pc games yang korang main sekarang?

    Yang last seklai kau layan FM11...selepas tu memang dah xlayan game dekat pc..bosan2 tu main solitair je la
  12. kuchalana

    Macam mane nk dapatkan traffic untuk blog?

    memang mudah dapatkan trafik daripada media sosial...bagi aku nak atau tidak, kalau kita nak blog kita kekal lama memang kena cara organic traffic daripada search engine...ramai yang kata susah, tapi kalau kita belajar teknik yang betul...kita akan dapat lakukannya dengan mudah...trafik daripada...
  13. kuchalana

    Seni & kuasa meninggalkan komen di blog 2.0

    zaman bila tu..blog aku pun ada dekat blog bro titan tu
  14. kuchalana

    Paksa diri anda sendiri...

    susah jugak nak paksa diri sendiri ni
  15. kuchalana

    Paksa diri anda sendiri...

    susah jugak nak paksa diri sendiri ni
  16. kuchalana

    Latest forum yang aktif di malaysia?

    cari forum pun masih aktif
  17. kuchalana

    Google Adsense Sudah Support Bahasa Melayu Secara Rasmi Bermula 2 April 2015

    masih lagi dalam cubaan nak bermesra dgn adsense ni...baru sebulan lebih running dekat blog
  18. kuchalana

    lynk.my - Jana Pendapatan dengan Malaysia URL Shortener

    ni url shortner versi malaysia...bolehlah cuba produk tempatan ni
  19. kuchalana

    Jom belajar buat duit dengan google adsense 2015/16

    xdelah bro..masih merangkak lagi bab adsense ni..budak baru nak belajar
  20. kuchalana

    7 offer terbaik untuk kutip mailing list

    dekat mobile kan dah ada app tuk buka email, tak mcm dulu orang buka dekat komputer je..
Top