Search results

  1. SFX

    Masalah wordpress

    Briefly unavailable for scheduled maintenance. Check back in a minute. BLOG KELUAR MESSAGE MACAM NI..MACAMMANA MAU BUAT YE ?
  2. SFX

    Flv player untuk sony ericsson

    Ada sesiapa ada software ni tak ? untuk model C510a terima kasih.
  3. SFX

    withdraw paypal fund

    boleh ke nak withdraw paypal kalau tak verified account ? thank you.
  4. SFX

    Ah Long Di Belasah

    tengok video kat facebook ni http://www.facebook.com/video/video.php?v=1613919836421&ref=mf salah si peminjam ke salah si ah long ? pendapat anda ?
  5. SFX

    Sambutan Kemerdekaan Ke 53 Malaysia Di Kelantan

    Alhamdulillah syukur pada MU ya ALLAH di atas kemerdekaan ini...Semoga kita semua merdekakan minda dari pengaruh barat yang semakin berleluasa di Malaysia...
  6. SFX

    Verify Facebook Account

    salam, nak tanya ada tak pengguna facebook wc mengalami masalah sama seperti saya apabila tak dapat komen kat wall org lain selagi kita tak verify fb menggunakan fon atau credit card...saya dah try nk verify guna fon dan dah bagi no fon utk send verification code tapi dah cuba 2 3 kali masih...
  7. SFX

    Penampakan Pontianak Bukit Tinggi Arah Ke Kuantan (Lemah Semangat Jangan Tengok)

    Adakah ini pontianak betul atau rekaan semata mata ? wallahualam http://www.facebook.com/video/video.php?v=1407851229016&ref=mf
  8. SFX

    Nak beli vcc

    Perlukan vcc 5 dollar...ada tak ? tq
  9. SFX

    Upah pasang sistem pay per lead

    Ada sesapa sini ambik upah pasang sistem pay per lead ? berikan harga anda yang termurah...hehe
  10. SFX

    yahoo produk digital dan fizikal di wts dah di bahagikan

    terima kasih admin menerima pendapat dari saya...go wangcyber go
  11. SFX

    Setuju Tak Kalau ???

    Salam, setuju tak kalau ruangan WTS tu di asingkan produk digital ngan produk fizikal..kalau tak setuju pun takpe..sekadar bagi pandangan..hehe
  12. SFX

    Theme WC terbaru bagus tapi

    tapi nampak mcm serabut dan tak mesra alam je.hehe..takde sediakan theme yang lama untuk option ke ?:-X
  13. SFX

    Download Lagu Nasyid

    Sape kat sini ada koleksi lagu nasyid ? Kalau ada link rapidshare lagi bagus..
  14. SFX

    Google Chrome Menjadi Teruk

    sedang syok layan youtube/wangcyber/facebook tetiba je page selalu kuar macam ni
  15. SFX

    Berapakah Jumlah Monthly Bandwidth Transfer Anda Tiap Bulan ?

    Saya punya 147531.46 MB untuk bulan MAY ni..Anda bagaimana ?
  16. SFX

    Laman lucah: Kerani individu pertama disabit kesalahan

    Pengajaran buat semua
  17. SFX

    (panas) punca chong wei kalah dengan lin dan

    Bagus ye jadi 1MALAYSIA ni...boleh peluk semua orang tak kira bukan muhrim, cina, melayu atau india semua boleh peluk...TAHNIAH LAH BUAT PERDANA MENTERI MALAYSIA KITA...
  18. SFX

    Pelajar UITM Mengaku Buang Bayi

    Adakah anda setuju "hukuman penjara sehingga dua tahun" sahaja untuk penjenayah terkutuk yang membuang bayi yang tidak berdosa ? Atau terserah pada Allah untuk menghukum penjenayah terkutuk ini ? "harap belajar saja tinggi tapi maruah entah kemana" (kata kata wan kamuzaman dari edisi siasat)
  19. SFX

    Desktop Pc Pilihan Anda

    Salam, saya nak beli dekstop PC, ada sesiapa yang tahu jenama dan spec apa yang terbaik dari segenap segi ?
  20. SFX

    Harga XBOX 360

    Salam, nak tanya ada sesapa tahu harga xbox 360 sekarang ? kalau boleh nak yang boleh main pirate game..
Top